cookie-og-privatlivspolitik
Bechmann Sidenius giver koncert på Kulturfabrikken i aften.
Bechmann Sidenius giver koncert på Kulturfabrikken i aften.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Oplev Bechmann Sidenius

- når de i aften giver koncert på Kulturfabrikken i Nykøbing.
18. juni 2021 kl. 08:12 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Så er der igen lagt op til en af de helt store koncertoplevelser, når bandet Bechmann Sidenius gæster Kulturfabrikken i Nykøbing i aften klokken 20.30. Bandets musik henvender sig til alle aldre og trods den for rockbands noget slanke konstellation, formår de to herrer at skabe en fyldig og klangfuld lyd. Sidenius's raffinerede, underfundige, rolige og meget dybe trommespil, understøtter nemlig Bechmann's kolossalt udtryksfulde guitar, på en måde som er meget svær at finde des lige i vort lille land. Og sammen skaber de deres egen unikke sound af; Alternative Nordic Noir. Bandet beskriver deres musik og genren Alternative Nordic Noir således:

"Ufiltreret energi i en konstant strøm af autentiske udtryk, der trænger ind i din krop og sjæl, overtaler dig til at tage med på turen i de følelsesmæssige landskaber og billeder der projekteres op på din indre skærm. Store og små musikalske snaps fra de dybe Amerikanske musiktraditioner, tilsat den Nordiske Blue Tone. Du føler dig hensat til store vidder og sumpede egne af tung melankoli. Pludselig, sniger den meningsfulde og voldsomme kærlighed til den menneskelige sjæls dybeste rødder sig ind under huden på dig. Og via Bechmann's stærke vokal, strømmer hjertelige, karakterfulde og meget originale sange ud til dig, og du efterlades i et rum af mening midt i det abstrakte udtryk".

Billetter kan kun købes via kulturfabrikkenguldborgsund.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE