cookie-og-privatlivspolitik
På et år er der indsamlet 14.587,50 kroner i pantpenge hos føtex i Nykøbing. De er nu overrakt til Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band.
På et år er der indsamlet 14.587,50 kroner i pantpenge hos føtex i Nykøbing. De er nu overrakt til Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band.
Foto: Føtex

Ugeavisen Guldborgsund

Pant har hjulpet

14.587,50 kroners flaskepant har hjulpet Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band under coronakrisen.
01. oktober 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING/SAKSKØBING Som de fleste andre foreninger, har Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band kørt på lavt blus i en stor del af det seneste år grundet coronakrisen. Alligevel er der løbet penge ind på foreningens konto. Siden september 2020 har kunder i føtex Nykøbing Falster nemlig doneret flaskepant til Tambourkorpset, når de har pantet. På et år er der indsamlet 14.587,50 kroner.

At valget faldt på Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band, skyldes ifølge varehuschef i føtex Nykøbing Falster, Christian Thomsen, at de er med til at danne rammerne for, at børn og unge kan dyrke sunde hobbyer, samtidig med at Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band altid er et festligt indslag - både til en masse lokale arrangementer, men også nationalt.

- At drive et tambourkorps kræver, udover en masse engagerede og passionerede mennesker, også penge til nye uniformer, instrumenter, transport med videre. Derfor er vi super glade for, at vore kunder har støttet om det lokale engagement, fortæller Christian Thomsen.

I det kommende år kan føtex´ kunder hjælpe med til at støtte Brydeklubben Thor.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE