cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver lagt et gammelt halgulv fra Østre Skole i skoafdelingen i den nye Sport24 hos Martin Koch Jørgensen og Lena Petersen.
Der bliver lagt et gammelt halgulv fra Østre Skole i skoafdelingen i den nye Sport24 hos Martin Koch Jørgensen og Lena Petersen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Sportsbutik med masser af sjæl

Onsdag 11. november klokken 11.11 åbner Sport24 i den gamle boghandel.
10. november 2020 kl. 09:32 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Efter 19 år med placering i Nygade og mangel på plads de senere år, så tager parret bag Sport24, Lena Petersen og Martin Koch Jørgensen, springet, og flytter forretningen til den gamle ikoniske bygning ved Lilletorv i Nykøbing. Her er selvfølgelig tale om det tidligere Arnold Busck, som har været lukket i en del måneder.

- Selv om vi er en del af en kæde, har vi fået frie hænder til selv at indrette butikken. Det har været en vildt spændende oplevelse, men også hård, fordi vi har kørt butikken i Nygade ved siden af. Så det har vøret noget med at knokle om aftenen og i weekender, og så er vi så heldige at have en sød familie, hvor alle hjælper, hvor de kan, fortæller Martin Koch Jørgensen.

Det er en meget gammel bygning at indrette til en moderne sportsbutik, og den har mange finurlige vinkler og er inddelt i niveauer.

- På plateauet bag kassen har vi vores store skoafdeling, og her bliver der lagt noget gammelt halgulv fra den tidligere Østre Skole, og så har vi fundet nogle gamle sportsredskaber til at dekorere med, så det skaber en hyggelig nostalgisk stemning. Det passer fint til det blotlagte bindingsværk. Vi har gjort meget ud af, at det skal være en oplevelse at besøge butikken, tilføjer Lena Petersen, mens Martin Koch Jørgensen supplerer:

- Ja, pludselig fik jeg beskeden: "Fæld lige et birketræ - det skal bruges i indretningen?", og så måtte jeg jo afsted, griner han.

Annonce

Erhvervsafdeling

En af de store grunde til, at butikken havde brug for mere plads er, at klub- og erhvervsdelen er vokset betragteligt, og pladsen omkring trykmaskinen var ikke optimal.

- Nu får den del sin hel egen afdeling, hvor vi får mulighed for at udvide den del endnu mere, og det glæder vi os selvfølgelig til, understreger Martin Koch Jørgensen.

Som nævnt åbner butikken 11. november klokken 11.11, og der er selvfølgelig taget højde for restriktioner og mulighed for at holde afstand i jagten på de mange gode tilbud, som du finder her i Ugeavisen.

- Butikken har jo to indgange, så kunderne ledes ind ved Lilletorv og ud igennem den anden. Vi sørger selvfølgelig for masser af håndsprit - og så er det på med mundbindet. Og vi har sat lidt folk på til at holde god ro og orden, smiler han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE