cookie-og-privatlivspolitik
- Jeg har længe haft en drøm om at flytte væk fra byen. Falster er langt nok væk og tæt nok på København. En spændende udfordring som del af et dygtigt team, midt i en utrolig flot natur, siger Torben Bang.
- Jeg har længe haft en drøm om at flytte væk fra byen. Falster er langt nok væk og tæt nok på København. En spændende udfordring som del af et dygtigt team, midt i en utrolig flot natur, siger Torben Bang.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Stjernekonditor til Pomle Nakke

Med den prisvindende konditor, bager og chokolatier Torben Bang er man nu klar til at servere søde sager.
05. juni 2021 kl. 03:28 Af Manfred Sørensen

POMLE NAKKE Han er prisvindende konditor, bager og chokolatier. Han har blandt andet erfaring fra Kransekage Huset i København, været chefkonditor i Tivoli, grundlagde Cakenhagen, og været slotskonditor på Kokkedal Slot. Herudover er han forfatter til en række bøger samt medvirkende i diverse tv programmer og fagkonkurrencer, ligesom han har tiftet Bang Patisserie i 2002 med kreation af bryllupskager, dessertkager og andet godt og sødt.

Navnet er Torben Bang, som nu er på vej til Nordøstfalster, nærmere betegnet Pomle Nakke Traktørsted!

- Jeg har længe haft en drøm om at flytte væk fra byen. Falster er langt nok væk og tæt nok på København. En spændende udfordring som del af et dygtigt team, midt i en utrolig flot natur. Jeg tror det vil give mig en ro, jeg længtes efter. Så jeg tager udfordringen op. Et stort spring, men jeg tror det er hvad jeg har brug for lige nu, lyder det fra Torben Bang.

Bang startede 1. juni i selskabet Falsters Kyst, som tæller Pomle Nakke Traktørsted, Hesnæs Spisebord og Bageri og Kongsnæs Selskabslokaler.

- Vi bøjer os i taknemmelighed over at skulle følges med Torben, og glæder os til at servere kager og kaffe samt kagebord om søndagen, og ikke mindst kurser ud i "det søde liv" sammen med Torben, udtaler Christoffer Brink fra Pomle Nakke Traktørsted og understreger:

Annonce

- På Pomle Nakke mener vi, at egnsudvikling kan starte på en tallerken, fordi kærlighed til mad og bordets glæder fører os langt. Nu kan vi tilføje, at egnsudvikling også kan begynde på en desserttallerken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE