cookie-og-privatlivspolitik
Tre af foreningens børneinstruktører, Heidi, Sara og Jamie samt børnegymnaster, som glæder sig til at de nye redskaber kan tages i brug.
Tre af foreningens børneinstruktører, Heidi, Sara og Jamie samt børnegymnaster, som glæder sig til at de nye redskaber kan tages i brug.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Støtte til "Hop i hallen"

Nørre Alslev Gymnastikforening har fået støtte på 14.000 kroner fra Nordea-fondens Lokalpulje til foreningens projekt "Hop i hallen".
22. januar 2021 kl. 08:14 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NØRRE ALSLEV Med 14.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje kan NAG nu forbedre deres gratis Hop i hallen-arrangementer for 0-6 årige, når der igen bliver åbnet op for foreningsaktiviteterne.

Formanden for NAG, Sara Skov Bondehøj, glæder sig til at tage redskaberne i brug:

- I den her tid har vi brug for nogle lyspunkter i foreningslivet, og det må man sige at Nordea-fondens støtte er. Vi håber, at rigtig mange børnefamilier igen finder ind til "Hop i hallen" og får glæde af vores nye redskaber, når der er fri leg og bevægelse for alle.

Med de nye redskaber håber foreningen at kunne give deltagerne endnu bedre træningsmuligheder:

- Flere og nye, tidssvarende redskaber, særligt målrettet de 0-6 årige, gør, at vi fortsat kan give en smagsprøve på motion og foreningslivets glæder. Samtidig er nyt udstyr medvirkende til at fastholde vores nuværende børn og unge i foreningen, så de fortsat er aktive og får gode oplevelser med foreningsfællesskabet i NAG, tilføjer hun.

Annonce

Støtter det gode liv

Nørre Alslev Gymnastikforening har modtaget 14.000 kroner i støtte fra Nordea-fonden, der med Lokalpuljen hvert år uddeler 30 mio. kroner til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark.

- Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Nørre Alslev Gymnastikforening, siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE