cookie-og-privatlivspolitik
Børnene gik til den med stor ildhu, og som Anton Kjær Christiansen udtrykte initiativet: - Det er fedt, men jeg er også vild med billedkunst!
Børnene gik til den med stor ildhu, og som Anton Kjær Christiansen udtrykte initiativet: - Det er fedt, men jeg er også vild med billedkunst!
Foto: Manfred Sørensen

Ugeavisen Guldborgsund

Tegn Himmelfuglen

3.b fra Østre Skole havde billedkunstundervisning i Jappes Mølle Park.
10. maj 2020 kl. 08:10 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Hvide skyer, blå himmel og flot solskin dannede rammerne, da eleverne fra 3.b på Østre Skole i sidste uge var draget til det grønne område, Jappes Mølle Park, på hjørnet af Østerbrogade og Søvej.

På programmet var billedkunst under ledelse af lærerstaben Lene Salling Hansen, Randi Piledahl Pedersen og Anne Bremer.

Opgaven var at lave et motiv af den smukke og farverige skulptur af glas og stål, Himmelfuglen, der er lavet af det falsterske kunstnerpar Anette og Michael Arleth og opsat på stedet i 2007.

Børnene gik til den med stor ildhu, og som Anton Kjær Christiansen udtrykte initiativet:

- Det er fedt, men jeg er også vild med billedkunst!

- Vi er jo meget ude i det fri for tiden, og så er det jo godt, at vi på skolen har købt liggeunderlag til samtlige elever, som de kan sidde på, fortæller Lene Salling Hansen, der har 20 elever i 3.b.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce