cookie-og-privatlivspolitik
Johanna Forsberg scoret her et af sine to mål fra stregen i sejren over Silkeborg/Voel. I Frankrig scorede hun så tre mål, men det hjalp ikke så meget....
Johanna Forsberg scoret her et af sine to mål fra stregen i sejren over Silkeborg/Voel. I Frankrig scorede hun så tre mål, men det hjalp ikke så meget....
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

To point i onsdags - store klø i Paris

NFH havde det afgørende held mod Silkeborg/Voel, men var chanceløs i den første af to kvalifikationskampe til EHF European League Women mod Paris 92 i går.
16. november 2020 kl. 09:06 Af Manfred Sørensen

NYKØBING NFH har det næsten altid svært, når modstanderen er Silkeborg/Voel KFUM - uanset om det foregår i det jyske eller i Nykøbing.

Kampen Bambusa Kvindeligaen i onsdags i Lånlet Arena var bestemt ingen undtagelse. Gæsterne var stort set i teten det meste af opgøret. Med til historien hører dog også, at NFH'erne ikke mindst i 1. halvleg spillede rigtig skidt. Alligevel var holdet kun bagud med 14-16.

I anden halvleg spillede de gule sig langsomt varmt og i takt med, at gæsternes forholdsvis smalle trup kørte død, nærmede NFH sig en sejr med føring på både 25-24, 26-25 og 27-26. Med blot ti sekunder igen udlignede jyderne til 27-27.

Men bestem ikke atypisk for en håndboldkamp blev det hele afgjort i sidste sekund: Amalie Wulff spiller Sofie Olsen fri til scoring - 28-27 og kampen fløjtes af! To point mere til NFH, der dermed nu er ved at etablere sig i top 5 i ligaen.

I lørdags drog truppen til Paris, hvor den første af to kvalifikationskampe til EHF European League Women ventede i søndags mod Paris 92.

Annonce

Her blev de gule kørt rundt i manegen af de franske håndboldpiger og tabte med hele 28-16 efter en - som cifrene antyder - forfærdelig indsats, der bestemt ikke er værd at skrive hjem om.

Nu må vi håbet, at NFH kan rejse sig igen i denne uge, hvor holdet onsdag spiller årets sidste turneringskamp i ligaen mod Aarhus United i den jyske hovedstad, men det søndag gælder returopgøret mod franskmændende søndag aften i Lånlet Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE