cookie-og-privatlivspolitik
Der skal svedes og tabes kalorier ved Tour de NFC.
Der skal svedes og tabes kalorier ved Tour de NFC.
Foto: NFC

Ugeavisen Guldborgsund

Vil trampe og svede penge ind

Søndag 29. marts arrangerer NFC cykelevent, hvor der skal samles penge ind til glæde for fodbolden på hele Lolland-Falster.
24. januar 2020 kl. 06:16 Af Manfred Sørensen

Annonce

Når NFC søndag 29. marts spiller årets tredie hjemmekamp er lagt op til ekstra fest.

Forud for opgøret mod Kolding IF i CM Arena står klubben nemlig bag cykeleventen Tour de NFC i Nykøbing F. Hallen, hvor formålet er at samle penge ind til fordel for fodbolden på hele Lolland-Falster.

Flere lokale virksomheder har allerede meldt sig som de holdejere, der skal sørge for, at der bliver trampet i pedalerne og svedt til den store guldmedalje.

Kommerciel direktør i Nykøbing FC, Søren Barslund, håber mange vil være en del af Tour de NFC.

- Vi er gået all in på at skabe en fantastisk oplevelse for alle, der har lyst til at deltage i Tour de NFC. Vi glæder os til at skabe en kæmpe NFC-fest for vores netværk og til at byde nye partnere velkommen, siger Søren Barslund.

Der er stadig mulighed for at blive holdejer og dermed opnå størst mulig synlighed ved arrangementet, ligesom der også er åbent for øvrige sponsorater af de enkelte hold.

Prisen for at blive holdejer er 3.000 kroner, mens sponsorer selv kan bestemme, hvor mange kroner man vil sponsore pr. tabt kalorie for det enkelte hold. Dog er minimum tre kroner og man forpligter sig til minimum 800 tabte kalorier. Der cykles én time, og man skal regne med, at et hold forbrænder mellem 800 og 1200 kalorier - afhængig af rytteren.

Ved tilmelding eller spørgsmål kontaktes Søren Barslund på sb@nykobingfc.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce