cookie-og-privatlivspolitik
Hovedrollen i Wild Rose pilles af stortalentet Jessie Buckley.
Hovedrollen i Wild Rose pilles af stortalentet Jessie Buckley.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Wild Rose, Ringenes Herre og koncert fra Maastricht

En enkelt premierefilm og gensyn med Ringenes Herre.
22. juli 2020 kl. 07:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Torsdag 23. juli blænder biografen på Sotsbryggen op for en enkelt premiere, nemlig Wild Rose, der forøvrigt også indgår i Biografklub Danmark-pakken.

Wild Rose handler om en musiker fra Glasgow, som drømmer om at blive en Nashville-stjerne. Rose-Lynn (spilles af stortalentet Jessie Buckley) har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Hun er født og opvokset i Glasgow, men har altid identificeret sig med countrystjernerne fra USA. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger. der er tale om en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

- Men det er ikke det eneste vi har i støbeskeen, lyder det fra biografchef Bente Nielsen.

Hen over tre weekender kan man se eller gense den fantastiske fortælling om hobbitter, orker og elvere, når biografen blænder op for Peter Jacksons ikoniske trilogi Ringenes Herre, der samtidig er en af verdens dyreste filmproduktion.

- Filmene blev udgivet i perioden 2001 til 2003 og mon ikke der sidder nogle fans, der gerne vil blæses bagover i mørket, spørger Bente Nielsen.

Der lægges ud med den første film lørdag 25. juli, nummer to følger så lørdag 1. august og den tredje og sidste lørdag 8. august.

- Så hold øje med vores hjemmeside nfbio.dk, for ligesom med Andre Rieu er der begrænsede pladser, understreger hun.

Og med hensyn til netop Andre Rieu, så kan musikelsekere nyde violintonerne fra verdensberømte Rieu og hans Johan Strauss Orcestra lørdag 22. og søndag 23. august.

Publikum kan nemlig i biografen opleve sommerkoncert fra magiske Maastricht.

- Billetterne er i forsalg allerede nu, og man skal nok være lidt hurtig, da vi jo har begrænset plads på grund af Covid-19 restriktionerne, lyder opfordringen fra biografchefen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce