cookie-og-privatlivspolitik
En del fremtidige frivillige mødte op til opstartsmøde om Nakskovs nye genbrugsbutik.
En del fremtidige frivillige mødte op til opstartsmøde om Nakskovs nye genbrugsbutik.
Foto: Mei Petersen

Ugeavisen Lolland

Atter genbrug i gågaden

Samvirkende Menighedsplejer åbner snart genbrugsbutik i Nakskovs gågade.
13. september 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Endnu en genbrugsbutik, sukkede det i ens indre, da man for nylig så et opslag om, at Samvirkende Menighedsplejer inviterede til opstartsmøde om en ny genbrugsbutik på Nakskovs hovedstrøg.

Har vi ikke nok af den slags, kværnede den indre stemme videre, inden den blev afbrudt af Mei Petersen, konsulent for menighedsplejen på Lolland-Falster.

- Faktisk er der for tiden ingen genbrugsbutikker på gågaden i Nakskov, slår hun fast og fortæller så videre om, hvor velbesøgt mødet onsdag i sidste uge var, hvor emnet var etableringen af Kirkens Genbrug Nakskov.

Sådan hedder Samvirkende Menighedsplejers genbrugsbutikker, som der findes 17 af rundt om i landet. De nærmeste er Kirkens Genbrug Nykøbing F og Kirkens Genbrug Rudkøbing.

Kirkens Genbrug Nakskov forventes at slå dørene op for kunderne på adressen Søndergade 12 - tidligere hjemsted for blomsterbutikken Carpe Diem - i år.

Annonce

- De mest optimistiske satser på midt i oktober, mens de mere forsigtige nøjes med at sige, at åbningen vil finde sted i løbet af i år, siger Mei Petersen med smil i stemmen.

Butikken på adressen Søndergade 12 bliver fyldt med tøj, sko, isenkram og mindre møbler, og i begyndelsen vil udvalget komme fra de andre af Samvirkende Menighedsplejes genbrugsbutikker rundt om i landet.

Er du interesseret i at donere ting til butikken eller som frivillig deltage i den daglige drift - enten i bagbutikken eller bag disken, er du mere end velkommen til at møde op til møde på Søndergade 12 torsdag 16. september klokken 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE