Annonce
Ugeavisen Lolland

Au2Zone vil revolutionere Lolland

Lars Bruun har foreløbig kontor i smukke omgivelser ved Dodekalitten - i baggrunden ses den store 7-personers model - og til højre el-varevognen fra Maxus. Foto: Daniel Brøns

Elbiler kommer i de kommende år til at dominere markedet for biler, og på Lolland vil Au2Zone tage sin del af markedet med det nye bilmærke Maxus.

KRAGENÆS Selv om salget indtil videre ikke er overvældende, så er det stilhed før stormen. Det mener Lars Bruun, der er direktør for selskabet Au2Zone, der for få måneder siden etablerede sig på Lolland. I de flotte lokaler - med Dodekalitten som nærmeste nabo - sidder Lars Bruun sammen med sine partnere Niels Christian Krag og Andreas Rosenberg Jensen og lægger planer for salget i 2021

- Lige nu har vi Maxus Euniq MPV, en 7-personers bil og varebilen Maxus e-Deliver 3. Euniq til det eksklusive segment for professionel persontransport og e-Deliver 3 til erhvervslivet, men det vil hurtigt ændre sig, når vi får endnu flere varer på hylderne senere på året, siger Lars Bruun.

7-personers luksus

Maxus Euniq MPV har hele 7 sæder og er så gigantisk, når man træder ind i den. Her kan man godt være 180 centimeter høj på alle sæder - og alligevel er der masser af plads. Derfor ser Lars Bruun bilen som en mulighed for aktive familier, sammenbragte familier, VIP kørsel og til offentlige institutioner, som gerne vil transporteres i en bil med høj komfort, høj sikkerhed, lavt støjniveau , masser af lækkert udstyr samtidig med det gøres på en klimavenlig måde.

- Du får svært med at nævne noget, der ikke er på udstyrs listen, siger Lars Bruun og fremviser det flotte instrumentpanel med 360 graders kamera, oplukkeligt panorama glastag, den 2 farvede læderkabine, samt den eksklusive ambient belysning. De flotte 17" alufælge med Continental dæk sikre de gode køreegenskaber der sammen med den stabile undervogn sikrer en rigtig god komfort .Maxus Euniq er opgivet til at køre 260 kilometer ved et almindeligt kørselsmønster på en opladning.

- Der er meget værdi for pengene i en Maxus MPV når udstyrs lister skal sammenlignes. Indtil videre har jeg til gode at opleve en kunde, som ikke er imponeret, når de får en prøvetur, siger Lars Bruun.

I konkurrence med andre biler er prisen på kr. 360.000 cirka 100.000 kroner lavere end andre konkurrerende 7-8 sæders biler i andre mærker, men umiddelbart skal de ikke sammenlignes direkte, mener Lars. Der er meget forskel i hvordan bilerne opbygges hvad angår egenvægt samt hvordan de forskellige mærker udnytter batteripakkerne bedst. Der er i øvrigt 8 års garanti/160.000 km på batteripakken og 5 års fabriksgaranti på selve bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Femern venter

Lige nu er der også stor interesse for varebilen Maxus e-Deliver 3, der ved blandet kørsel kan klare 240 kilometer på en enkelt opladning, hvilket passer til de fleste lokale håndværkere hernede.

Vi er også bekendt med at der er i forbindelse med byggeriet på Femern, er høje krav om forurening og fokus på udledning af Co2 mens byggeriet er i gang. Så her kan de nuværende og kommende modeller fra Maxus være helt oplagte, fortæller Lars. Aktiviteten er meget høj lige nu hos de tre indehavere, der lige nu især demonstrerer biler ude hos kunder og undersøger nye muligheder for samarbejde med håndværkere og andre virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud på Lolland

Det er vigtigt for Au2Zone at komme ud og blive set blandt indbyggerne på Lolland/Falster, så lige nu arbejdes der med forskellige måder at blive set på.

- Vi er ved at bygge en event-trailer, og det er også planen, at vores biler skal udstilles de steder, hvor folk færdes - blandet andet på markeder, pladser og torvedage , siger Lars, der regner med, at bilmærket får endnu mere fart over feltet, når flere modeller bliver lanceret på det danske marked.

Vi vil sælge Maxus anderledes end hvad vi kender fra tidligere. Salget vil til dels ske fra vores hjemmeside, og ude blandt vores kunder med vores eventtrailer, så de har muligheden for at se og føle kvaliteten i vores biler. Jeg tror også at private fremvisninger, som opstod under Corona, er kommet for at blive. Muligheden for at kunne være hjemme i vante omgivelser når store beslutninger skal træffes, skal man ikke undervurdere og også en af måderne på at vi som forhandler kan gøre en forskel og tilbyde en service som ikke er udbredt i branchen.

Den næste model som bliver lanceret er e-Deliver 9 måske allerede ultimo april i år. Det er en varebil på størrelse med Ducato, Transit og Crafter, men til en lavere pris, længere rækkevidde og bedre fabriksgaranti end vores konkurrenter. Det skulle gerne give kunderne flere fordele ved at vælge en Maxus som deres næste bil, i stedet for at vælge de traditionelle mærker.

  • Lars Bruun har foreløbig kontor i smukke omgivelser ved Dodekalitten - i baggrunden ses den store 7-personers model - og til højre el-varevognen fra Maxus. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo