cookie-og-privatlivspolitik
Hvis børnene har tålmodighed til efter corona-nedlukningen, så er det nemt at bytte gaverne, forsikrer blandt andet Jette Juul fra Bog & Idé i Maribo.
Hvis børnene har tålmodighed til efter corona-nedlukningen, så er det nemt at bytte gaverne, forsikrer blandt andet Jette Juul fra Bog & Idé i Maribo.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Byttefrister er forlænget

Tag det roligt med at bytte julegaver. De fleste butikker tager højde for nedlukningen og lover at bytte gaver, også selvom en eventuel tidsfrist bliver overskredet.
12. januar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV/ MARIBO Hvis butikkerne igen åbner 18. januar, er der ingen grund til at udsætte sig selv for unødig risiko for coronasmitte ved at styrte ud i butikkerne for at bytte julegaver. Der vil nemlig være rigeligt med tid til at udnytte butikkernes bytteservice, som i år har indrettet sig efter corona-forholdene ved at udvide eller helt droppe byttetidsfristen.

Hos Din Tøjmand Arthur A i Nakskov besluttede man allerede midt i december at få fremstillet byttemærker med frist helt frem til 14. februar.

- Men skulle selv den tidsfrist ikke række, så bytter vi alligevel - uanset hvad, lyder det fra Finn Kristensen, medindehaver af herretøjsbutikken i Nakskov.

I Kræmmerhuset byttes julegaver gerne, når butikken igen åbner. Og der er ikke deadline på bytteretten.

Tøj, som jo har en sæson, vil butikken gerne have retur ret hurtigt; men ellers ser man stort på frister.

Også fra Maribos butikker lyder meldingen generelt, at man naturligvis bytter uønskede julegaver, når restriktionerne tillader en genåbning. Og man behøver ikke at skynde sig og skabe sammenstimlen den første åbningsdag. Som ejeren af Vinhuset, Steen Lauritzen, udtrykker det:

- Vi går ikke så meget op i byttefrister og bytter naturligvis, når kunderne ønsker det.

Nogle butikker har i øvrigt allerede nu fastlagt en meget lang bytteret.

Det gælder eksempelvis Bog & Idé, der bytter i op til 365 dage efter købet, mens Kop & Kandes normale byttefrist denne jul er fastlagt til 31. marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce