cookie-og-privatlivspolitik
Dizzy Mizz Lizzy gæster Nakskov i april.
Dizzy Mizz Lizzy gæster Nakskov i april.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Dizzy Mizz Lizzy i Nakskov

Dizzy Mizz Lizzy trodser coronaen og tager på forårsturné, som også bringer dem et smut til Nakskov Idrætscenter.




11. januar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Foråret står i 90'er-rockens tegn: 6. marts giver DAD en for-længe-siden udsolgt koncert i Nakskov Idrætscenter, og samme sted kan nostalgiske rockfans fredag 30. april klokken 20 nyde en koncert med det ikoniske band Dizzy Mizz Lizzy.

Der bliver tale om en nærmest intim koncert, hvor publikum sidder ned med corona-sikker afstand. Dette gør, at der kun er plads til 450 publikummer i den ellers store hal.

Det er Løvehjerterne, som har inviteret den svimle frøken til Nakskov, og så vidt Allan Dahl fra foreningen er orienteret, er det første gang, at Dizzy Mizz Lizzy besøger Lolland.


Oprindelig besætning

Bandet består i øvrigt stadig af de tre skolekammerater, som i 1988 dannede det yderst populære band, nemlig Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen.

Dizzy Mizz Lizzy lover i øvrigt at spille udvalgte højdepunkter fra karrieren samt numre fra deres nyeste album, som har titlen Alter Echo.

Billetterne er allerede frigivet, og det er nok en god idé hurtigt at klikke sig ind på Ticketmaster.dk og sikre sig en af de eftertragtede pladser til koncerten.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce