cookie-og-privatlivspolitik
Så åbner Østergade snart og bliver forhåbentlig igen lige så befærdet som under onsdagsmarkederne (herover) sidste sommer.

3

Billeder

Så åbner Østergade snart og bliver forhåbentlig igen lige så befærdet som under onsdagsmarkederne (herover) sidste sommer.
Foto: Arkiv/ Torben Larsen

Ugeavisen Lolland

Gågaden indvies med familiedag

Familiedag og aftenåbent markerer genåbningen af Østergade i Maribo fredag 26. marts.
25. februar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

MARIBO Fredag 26. marts bliver der fest i Maribos gader.

Efter måneder med corona-lukkede butikker i hele byen og udsættelse af gågadeindvielse er der nu sat gang i de første forberedelser af den store fest lige op til påske.

Det bliver en festdag for hele familien, og Maribo Handel er gået i samarbejde med Lolland Musikskole og LollandBibliotekerne om at sammensætte et program for en "familiedag" og siden gågadeindvielse med aftenåbne butikker.


Spot på foreningsliv

- Vi har bedt det lokale foreningsliv om hjælp til at fejre vores flotte, nye by med en festlig eftermiddag fuld af aktiviteter for hele familien. Det kan være boldspil i centergården, indslag fra golfklubben og hvad den enkelte forening nu har at byde ind med, forklarer musikskoleleder Karina Fredensborg.

Familiedagen varer fra klokken 14.30 til 17, og nogle ting ligger allerede fast i eftermiddagens program. Det gælder fx gadeteater, uglefremvisning og maleboder for både børn og voksne.

Annonce

Fest i hele byen

Fra klokken 17 tager Maribo Handel over og står i spidsen for en flot indvielse af gågaden.

- Vi tror på, at byens borgere trænger til at blive "luftet" lidt. Så vores idé er, at hele byen er med i gågadeindvielsen, så vi vil sprede aktiviteterne ud over hele byen - og ikke blot koncentrere alting i Østergade, sige Birger Christensen, formand for Maribo Handel.

Han glæder sig allerede til at være med til at arrangere masser af musik og sjov og ballade rundt i gaderne.

- Vi har mange bolde i luften, og naturligvis præsenterer vi et flot program, når tiden er inde til det, fortsætter han.


Aftenåbent til 21

Birger Christensen glæder sig over, at der er stor tilslutning blandt butikkerne til at være med til at fejre gågadeindvielsen.

Annonce

Derfor kan det også lade sig gøre at holde aftenåbent fredag 26. marts med åbne butikker og liv i gaderne helt frem til klokken 21.

- Nogle vil måske mene, at vi er for tidligt ude i forhold til restriktionerne. Det håber vi ikke; men er det tilfældet, udsættes dagen. For afholdes det skal den, slår Birger Christensen fast.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE