cookie-og-privatlivspolitik
Tony (tv) er glad for at have sin erfarne kok, Ahmet, tilbage igen.
Tony (tv) er glad for at have sin erfarne kok, Ahmet, tilbage igen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Kok tilbage hos Tony´s

Ahmet Aydogdu er tilbage ved gryderne og panderne hos Tony´s Pizza på Birkevænget i Nakskov.
07. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Det er en gammel kending, som nu igen er tilbage i køkkenet hos Tony´s Pizza.

Som resten af restaurationsbranchen har også Ahmet Aydogdu været nødt til at holde en ufrivillig pause på grund af corona; men nu er han tilbage i køkkenet i det populære pizzaria, hvor han tilbereder retter fra både det danske, franske og græske køkken.


Gode råvarer

Ahmet gør opmærksom på, at han altid bruger de bedste råvarer, når han laver mad. Desuden er meget af det, han serverer, lavet fra bunden. Det gælder eksempelvis alle saucer samt de syltede ting, der er i burgerne hos Tony´s Pizza.

Ahmet Aydoghu har en lang karriere som kok bag sig. Han har lavet mad på bl.a. Hotel Merkur, på restaurant i Værløse og bowlingcenter i Nykøbing Sjælland.

På menukortet hos Tony vil Ahmet bl.a. tilbyde laksetimbale med krabbehaler, lakseruller, peberbøf, wienerschnitzel, flæskesteg og gammeldags oksesteg. Og som dessert fx is og tiramisu - hjemmelavet naturligvis.

Annonce

I øvrigt har Ahmet ikke har noget med pizzabagningen at gøre. Det er der andre, der står for i pizzariaet, som er det eneste i Nakskov, råder over en stenovn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE