cookie-og-privatlivspolitik
Udsigten er formidabel fra  baghaven i Kragenæs, hvor Søren Hansen inviterer til spinning.
Udsigten er formidabel fra baghaven i Kragenæs, hvor Søren Hansen inviterer til spinning.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Kragenæs-spinning med havudsigt

Spinning-ildsjælen Søren Hansen inviterer til udendørs spinning hjemme i sin egen baghave - med udsigt over Smålandsfarvandet.
11. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

KRAGENÆS - Det er kommet helt bag på mig, hvor meget folk har savnet at spinne sammen på vores hold i Ravnsborghallen i Horslunde her under coronakrisen, fortæller Søren Hansen, som straks lagde hovedet i blød for at udtænke ideer til, hvordan han kunne hjælpe alle sine spinninghungrende disciple til noget regelmæssig motion.


Udendørs spinning.

- Da det blev fint vejr, tænkte jeg jo straks på, at vi kunne spinne udendørs, fortæller Søren Hansen.

Første event foregik i Kragenæs sidste søndag, hvor Søren sammen med Niels Hoff, spinninginstruktør fra Rødby, og andre instruktører, arrangerede spinning på medbragte spinningcykler ved havnefronten i Kragenæs.

- Det blev en kæmpe succes, fortæller Søren begejstret og fortsætter:

- Vi kunne sagtens have solgt mange flere timer på de spinningcykler, vi havde med, ligesom vi sagtens kunne have haft flere cykler med ned til havnen i Kragenæs.


Spinning i baghaven

Efter havnesucces'en fik Søren blod på tanden og fik bugseret end stak spinningcykler fra spinninglokalet i Horslunde til sin bagehave i Kragenæs.

- Så slog jeg op på Facebook, at folk kunne komme og spinne i min baghave - og det var der da rigtig mange, som gerne ville, fortæller Søren og griner stille på sin underspillede facon.

- Folk går virkelig og keder sig her under krisen og har en enorm lyst til at bevæge sig.


Spinningcykler med hjem

Da krisen lukkede alt ned, lånte Søren folk spinningcykler med hjem, så de kunne træne alene.

Men det var ikke nok. Folk mangler virkelig det sociale ved at være sammen, den høje musik og den hyggelige stemning under den fælles træning.

Det tog Søren konsekvensen af og begyndte at invitere folk hjem til spinning - udendørs i sin egen baghave i Kragenæs.

- Jeg begyndte stille og roligt med et hold mandag klokken 18. Det blev hurtigt overbooket på Facebook, så jeg skyndte mig at invitere til endnu et hold om mandagen klokken 17, fortæller Søren og afslører, at hvis det hold viser sig lige så populært, vil han udvide med hold om onsdagen eller om torsdagen også - med træning og udsigt til både Fejø og Femø.

Booking til spinning i Sørens baghave sker via Facebook.

Siden hedder Søren Max Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce