cookie-og-privatlivspolitik
Jens Ibsen er klar til miljøvenlig renovering.
Jens Ibsen er klar til miljøvenlig renovering.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Rødbytømrer skal renovere køkkener

42-årige Jens Ibsen fra Rødby har overtaget ejerskabet af OK Køkkenrenovering på Sydsjælland og Lolland-Falster.
12. september 2020 kl. 14:00 Af Daniel Brøns

RØDBY Jens Ibesen overtager nu hele konceptet og alle aftaler i OK Køkkenrenovering på Sydsjælland og Lolland-Falster, som har eksisteret siden 2007 og bygger på genbrugstanken om kun at udskifte de dele af et køkken, bryggers og bad, som er slidte.

Jens Ibsen er godt bekendt med OK Køkkenrenovering, da han i en årrække har været tilknyttet som montør i området, som han nu bliver selvstændig forhandler i. Jens Ibsen har sit eget tømrerfirma JVI Snedker og Tømrer Aps. med base i Rødby, så han har alle kompetencerne lige ved hånden.

- Jeg kender systemerne, og så kan jeg jo også bruge min mangeårige kompetence som tømrer, når kunderne beder om gode råd til deres renoveringer, siger tømreren, der glæder sig til udfordringen. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE