cookie-og-privatlivspolitik
Lars Poulsen (tv) går på pension og overlader sin nøgle- og hælebar til Steen Bentzen.
Lars Poulsen (tv) går på pension og overlader sin nøgle- og hælebar til Steen Bentzen.
Foto: Lisbet Rasmusssen

Ugeavisen Lolland

Skiftedag i hælebaren

På grund af coronakrisen inviterer Steen Bentzen og Lars Poulsen IKKE til åbent hus i anledning af virksomhedsoverdragelsen i byens hæle- og nøglebar.
27. marts 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV 1. april overtager Steen Bentzen Nakskovs Hæle- og Nøglebar, som i den anledning tager navneforandring til Byens Hæle- og Nøglebar.

Steen Bentzen købte skomagerforretningen i Nygade lige før jul 2019 og har i de sidste tre måneder stået i lære hos Lars Poulsen for at kunne betjene de mange maskiner i butikken.


Alt forbliver det samme

- Det går rigtig fint; men jeg lærer nok først alting rigtigt, når jeg bliver alene. Men Lars har lovet at have en hotline, så jeg kan ringe til han 24/7, hvis jeg får problemer, fortæller Steen.

-Jaja, jeg kan jo altid lade være med at tage telefonen, driller Lars Poulsen, som også selv føler, at han skal i lære fra 1. april - som pensionist.

- Jeg laver ikke noget om i butikken. Alting bliver, som det plejer, forsikrer Steen Bentzen, der beholder sin virksomhed som distributør, samtidig med at han nu også er Nakskovs nye skomager.

Da Byens Hæle- og Nøglebar altid holder lukket om onsdagen, er det først torsdag 2. april, at Steen har første dag som Nakskovs nye skomager.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce