cookie-og-privatlivspolitik
Hvis man holder lidt afstand, kan man godt få glögg og æbleskiver Black Friday.
Hvis man holder lidt afstand, kan man godt få glögg og æbleskiver Black Friday.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Supergode tilbud - og glögg og æbleskiver på halmballer

I Maribo plejer der ikke at være så voldsom sammenstimlen, at man ikke kan gennemføre en tryg Black Friday. Så der er åbent til 21 på fredag - og masser af tilbud i butikkerne. Som noget helt nyt kan man sidde adskilt på halballer og få en gang æbleskiver og glögg - helt gratis.
23. november 2020 kl. 09:38 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Maribo midtby er noget af et tilløbsstykke for lokale og gæster udefra, når byen står klar og julepyntet, og Black Friday er en god anledning til at kigge forbi, fortæller formanden for Maribo Handel Birger Christensen, der indtil videre ikke har hørt om butikker, der gør som i Nakskov, hvor de holder "Black Week" i stedet.

- Vi er enige om, at det slet, slet ikke er noget problem med sammenstimlen, og så er det bedre at holde fast i konceptet med en fredag, som er noget helt særligt, siger han og fortæller, at byens juletræ er kommet på plads i sidste uge, og at byens restauranter er parat med gode tilbud helt indtil klokken 21.

- Der bliver dog ikke noget med kø-tilbud og time-tilbud, da det netop er sådan noget, der kan få folk til at stimle sammen, siger formanden, der til gengæld har lavet et lille arrangement med glögg og æbleskiver serveret på halmballer to forskellige steder i byen.

- Vi har besluttet, at det bliver gratis, men det er fortsat vigtigt, at man holder afstand ved uddelingen - og at man sætter sig med god afstand. Corona'en er her, og vi skal opføre os korrekt - også på Black Friday, når vi køber ind siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce