cookie-og-privatlivspolitik
Medejer Torben Jørgensen, Boye Jensen og Kim Pedersen i Skov-Havebørsen på Maribovej i Nakskov.
Medejer Torben Jørgensen, Boye Jensen og Kim Pedersen i Skov-Havebørsen på Maribovej i Nakskov.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Tid til at få trimmet din græsslåmaskine

Skal din græsslåmaskine repareres eller slibes, eller skal du have en robotplæneklipper, så er Skov-Havebørsen stedet, hvor du kan henvende dig.
04. marts 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Da Ugeavisen sidste forår besøgte Skov-Havebørsen på Maribovej, var det for at høre om ny medejer og navneskiftet fra Nakskov Slibecentral og Havecenter til slet og ret Skov-Havebørsen.

Og ikke mindst for at høre om butikkens nye kompetencer inden for robotplæneklippere.

- De er stadig de samme. Vi sælger robotplæneklippere, og vi tilbyder også at komme ud og installere plæneklipperen, så den fungerer optimalt, fortæller Boye Jensen.

- Vi får nok meget travlt nu, så derfor har jeg hyret en ekstra mand, som kan hjælpe til sammen med min faste medarbejder gennem mange år, Kim Pedersen, og jeg selv, fortsætter Boye Jensen.


Få trimmet den gamle

Hvis du foretrækker andre typer græsslåmaskiner, som fungerer enten på el, batteri, benzin eller rugbrød, så har Skov-Havebørsen også både nye modeller og et værksted bag butikslokalet, hvor reparationer af enhvert art inden for have- og skovmaskiner kan klares.

Annonce

Også en opslibning af en trofast, gammel håndskubber klarer Boye og Kim - hvis den ellers er af en kvalitet, som man vil ofre en slibning på.


Ventetid på reservedele

Det har hele tiden været muligt at aflevere sine havemaskiner til reparation i Skov-Havebørsen. Folk har stillet tingene ved bagdøren og afhentet dem der igen, når de var færdige.

- Vi plejer at kunne klare tingene på en uge; men jeg kan godt tvivle på, om vi kan overholde den frist. For det kan virkelig blive et problem at skaffe reservedele det næste stykke tid, siger Boye Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE