cookie-og-privatlivspolitik
Denne trold står på øen Egholm. Maribos er under opførsel lige nu og kommer til at stå på to ben.
Denne trold står på øen Egholm. Maribos er under opførsel lige nu og kommer til at stå på to ben.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Trolden trækker folk til Maribo Craft Days

Når Craft Days åbner den 12. oktober bliver det i høj grad byens trold, der trækker turisterne til, idet kunstneren Thomas Dambo og en gruppe af frivillige vil færdiggøre byggeriet af en fem meter høj genbrugstrold i dagene den 12-17 oktober, der dog byder på mange andre aktiviteter også.
06. oktober 2021 kl. 12:57 Af Daniel Brøns

MARIBO Fra 12.-17. oktober vil der være aktivitet overalt i Maribos butikker, på ungdomsskolen, frilandsmuseet og biblioteket.

Her kan man møde trækunstnere, keramikere, broderister, strikkere, syersker, quiltere, malere, tegnere, smykkedesignere og mange andre.Karin Linnea Bigum arbejder på sine sølvsmykker og Marianne Madsen spinder og strikker.

Der vil også være mange foredrag, eksempelvis med Søren Vester, der vil fortælle om det gode landsbyliv - og om at være kreativ. Man kan også møde Kaspar Colling Nielsen, der fortæller om sin roman "Det europæiske forår", der udspiller sig på Lolland, ligesom man kan møde Anne Gyrite Schütt, Malthe Skram, Marianne Isager, Trine Runge Jensen, Puk Hyllested Hansen, Leo Christensen og Anne Kirketerp.

Selve værkstederne er naturligvis helt centrale i oplevelsen, og der vil være masser at lære. Eksempelvis vil broderist Trine Runge Jessen holde Badass broderi-workshop, kunstner Elisabeth Kiss vil invitere til masterclass om at udforske sin egen kreative grænse, og med Sisse Fog Odgaard du kan strikke en skygge til Sisse Fog Odgaards næste store kunstprojekt.

Der er mange, mange andre, men vigtigst af alt er, at der er masser af inspiration overalt, ligesom man kan melde sig til deciderede kurser og komme på udstillinger overalt i byen - herunder også domkirken, der åbner op for en særlig udstilling og ligefrem holder en nørklegudstjeneste

Annonce

Find hele programmet på hjemmesiden www.maribocraftdays.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE