cookie-og-privatlivspolitik
Google kort
Google kort

Ugeavisen

111 steder på LF

Forfatter og fotograf fortæller om ny bog onsdag 10. oktober på Sakskøbing Bibliotek.
08. oktober 2018 kl. 09:38 Af Manfred Sørensen

Annonce

I forsommeren 2018 udkom bogen 111 steder på Lolland-Falster som du skal se. Bogen blev mødt med stor interesse både i pressen og hos boghandlerne.

Onsdag 10. oktober kl. 19 kan du møde forfatter Anne Pilø Melillo, der har skrevet bogen og Threin Ottossen, der har fotograferet de fine billeder fra Lolland og Falster, når de sammen holder foredrag på Sakskøbing Bibliotek.

I løbet af aftenen fortæller Anne om sine yndlingssteder og historien bag udgivelsen, mens Threin viser et udvalg af sine fotografier og drøfter de fotografiske udfordringer, hun mødte undervejs.

Anne Pilø Melillo er cand.mag. i historie og kunsthistorie og underviser på Odense Katedralskole.

Hun har haft fokus på museer i sin undervisning i mange år, fordi hun tidligere har arbejdet som guide. Hendes udgangspunkt på Lolland-Falster er fritidshuset i Næsby, nær Nakskov.

Threin Ottossen fik sit gennembrud som fotograf i Sony World Photography Awards 2015 med et ikonisk billede af badebroen ved Hestehovedet Strand i Nakskov.

Hun har portrætteret Lolland i flere udstillinger og er fotograf i Richard Winthers hus i Vindeby.

Du kan købe billet på guldbib.dk eller på dit lokale bibliotek.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce