cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så det ud, da startskuddet til Hamborgskovløbet i 1976 lød med 500 deltagere til start.
Sådan så det ud, da startskuddet til Hamborgskovløbet i 1976 lød med 500 deltagere til start.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

5,1 eller 9,6 kilometer?

På lørdag vil motionsløbere for 44. gang indtage den smukke skov i forbindelse med Hamborgskovløbet.
16. september 2019 kl. 10:47 Af Manfred Sørensen

Annonce

På lørdag er det igen så vidt. Et af landets ældste motionsløb, Hamborgskovløbet, afvikles for 44. gang, når startskuddet lyder klokken 14 fra Hamborgskovvej - ved det grønne areal ud for Kirsebærhaven.

Guldborgsundløberne og Guldborgsund Triathlonklub står i fællesskab bag afviklingen af det populære løb, der bydre på to distancer - en på 5,1 kilometer og en på 9,6 kilometer. Begge i afvekslende terræn i den smukke Hamborgskov.

Det er et løb, hvor alle kan være med og hvor hele familien kan få frisk luft og sved på panden. Det handler ikke om at komme først, fokus er mere rettet mod oplevelsen ved at løbe sammen og for de fleste er løb sjovere, når det sker i fællesskab med andre, lyder opfordringen fra arrangørerne. Når målstregen passeres vil der være frugt og vand sponsoreret af Netto på Vestensborg Allé og Intersport har sponsoreret en række præmier.

Tilmelding til løbet kan ske på www.guldborgsundloeberne.dk eller www.guldborgsundtriathlon.dk, sidste frist for at tilmelde sig her er onsdag 18. september kl. 23.00. Prisen er 50 kr. for børn (til og med 16 år) og 75 kr. for voksne - ved eftertilmelding på dagen tillægges et gebyr på 25 kr.
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce