cookie-og-privatlivspolitik
Lea og Martin med nogle af herlighederne, der ender på nytårsbordet hos mange i Nykøbing F. og omegn på mandag, hvor der er åben til klokken 13.  - Men bare rolig, vi lukker selvfølgelig ikke før alle i køen er ekspederet, understreger Martin.
Lea og Martin med nogle af herlighederne, der ender på nytårsbordet hos mange i Nykøbing F. og omegn på mandag, hvor der er åben til klokken 13. - Men bare rolig, vi lukker selvfølgelig ikke før alle i køen er ekspederet, understreger Martin.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

En god idé at bestille!

Hos Anne's Fisk på havnen venter man igen i år det helt store rykind af folk, der skal have deres nytårsfisk.
28. december 2018 kl. 10:52 Af Manfred Sørensen

Annonce

Der er tradition for, at vi danskere i større eller mindre grad ønsker fisk på nytårsbordet.

Det ved Lea og Martin Quaife i Anne's Fisk på havnen i Nykøbing alt om. Her er der altid meget travlt - først i julen og så ikke mindst i dagene op til nytårsaften.

Det er bestemt ikke kun nytårstorsk, det handler om.

- Det er stadig meget populært at servere torsk på årets sidste dag. Men det drejer sig også om masser af andet godt fra havet, som især hummer, østers, rødtunge, helleflynder og kaviar . Og så er pighvar blevet et stort hit, fortæller Martin, der selvfølgelig igen i år er forberedt på kundernes tilstrømning og forsøger at få tingene hjem til butikken.

- Det vil derfor være være en stor hjælp, hvis folk bestiller hos os inden og ikke bare forventer, at vi har alle ting i disken. Ved at afgive en bestilling er man jo sikker på at få det man gerne vil have, lyder opfordringen fra Martin.

Anne's Fisk har også åbent søndag 30. december fra klokken 10 til 13 og selvfølgelig også nytårsaftensdag til klokken 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce