cookie-og-privatlivspolitik
Jacob Strunge, der her er ved at lægge sidste hånd på konservering af en ulv, opmåler jagttrofæer hos Mertz 12. oktober.
Jacob Strunge, der her er ved at lægge sidste hånd på konservering af en ulv, opmåler jagttrofæer hos Mertz 12. oktober.
Foto: Privat

Ugeavisen

Få opmålt dine flotte trofæer

Jægere kan få opmålt deres jagttrofæer gratis hos Mertz Jagt & Fritid i Nykøbing 12. oktober.
02. oktober 2018 kl. 09:58 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Jægere, der ønsker at få jagttrofæer opmålt, har nu chancen for det gjort hos Mertz Jagt & Fritid, Holger Brodthagensvej 6, Nykøbing, fredag 12. oktober klokken 11 til 19.

Trofæmålingen bliver udført af konservator Jacob Strunge, Trophy Art, der er autoriseret opmåler efter CIC's, SCI's og Rowland Wards regler.

- Det er tredje gang, vi tilbyder trofæmåling i forretningen i Nykøbing, og anden gang, den bliver udført af Jacob Strunge. I 2017 kom godt 50 jægere for at få opmålt trofæer, og jeg håber på mindst det samme antal i år, hvor både selve opmålingen og eventuelle medaljer i lighed med de to forrige gange er gratis, siger Jens Agner, Mertz Jagt & Fritid.

For at undgå ventetid på opmåling har jægere mulighed for at booke tid på telefon 5488 0178.


Om jagtrejsemål

Sideløbende med at få opmålt jagttrofæer har besøgende mulighed for at få information om jagtrejsemål i udlandet.

Thomas Ehlers, ejer af jagtrejsevirksomheden, Field and Forest, vil nemlig være til stede for at give information om udenlandske jagtrejsemål.

Herudover vil våbenfirmaet, Guntex, være repræsenteret, og dets repræsentant, Peter A. Olsen vil informere om og demonstrere Strasser jagtrifler, Hawk sigtekikkerter og haglvåben fra italienske Fabarm.

- Generelt går det godt i vores to butikker i Nykøbing og Nakskov, og vi kan godt mærke, at det nu er højsæson for jagt i Danmark, fordi det giver travlhed, hvilket vi er godt tilfredse med, siger Jens Agner.  KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce