cookie-og-privatlivspolitik
Mød Leonardo (Di Caprio) og Brad (Pitt) i deres første film sammen - instrueret af selveste Quintin Tarantino.
Mød Leonardo (Di Caprio) og Brad (Pitt) i deres første film sammen - instrueret af selveste Quintin Tarantino.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Gensyn med to af de store

Di Caprio og Pitt er tilbage - og så endda i den samme film. Once Upon A Time In Hollywood har premiere på torsdag.
12. august 2019 kl. 14:55 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Torsdag 15. august bliver der kun en ny film i programmet i Nordisk Film Biografer Nykøbing - men det er ikke hvem som helst vi kan nyde på det store lærred.

Mød Leonardo (Di Caprio) og Brad (Pitt) i deres første film sammen - instrueret af selveste Quintin Tarantino. Så vil de trofaste tilhængere vide, at det selvfølgelig er den længeventede Once Upon A Time In Hollywood .

Tiderne skifter, og dem der før nød stor berømthed må give pladsen videre til nye stjerner. Det har skuespilleren Rick Dalton (DiCaprio) svært ved at acceptere, men han er heldigvis ikke alene. Ved sin side har han sin bedste ven - og stunt double - Cliff Booth (Pitt).

Og kan man ikke vente på filmen over Puk Damsgaards bestseller - Ser Du Månen, Daniel? er der "håb" forude - for selv om filmen først får Danmarks premiere 29. august, så kan man allerede se den onsdag 21. august klokken 18, hvor biografen på Slotsbryggen har fået lov til at lave en forpremiere - de hurtige kan stadig få fat i billetter.

Filmen skildrer Daniels kamp for at overleve i et fangeskab, hvor tortur er en hverdagskost, samtidig med at Daniels familie må håndtere savnet og bevare håbet om at få ham hjem i live. 

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce