cookie-og-privatlivspolitik
Baldonis cirkusdirektør og løven Leonardo glæder sig til at hilse på alle børnene i Guldborgsund.
Baldonis cirkusdirektør og løven Leonardo glæder sig til at hilse på alle børnene i Guldborgsund.
Foto: Cirkus Baldoni

Ugeavisen

I år er Cirkus Baldoni flyvende!

Snart indtager det skønne cirkus Guldborgsund. Vind billetter i en spændende læserkonkurrence.
12. juli 2019 kl. 07:58 Af Manfred Sørensen

Annonce

Ingen sommer i Guldborgsund uden Cirkus Baldoni.

Derfor er det lille og hyggelige cirkus da også igen på vej til vore breddegrader, hvor det besøger seks steder med i alt otte forestillinger.

Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldonis direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot.

Denne passion ønsker han at dele med sit skønne publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for "Højt at flyve" - men bestemt ikke dybt at falde, for i årets forestilling skal publikum opleve en palet fuld af fantastiske artister specielt udvalgt til at give publikum en oplevelse i absolut særklasse.

Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni, hvor der lægges vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet som altid "Forestillingen begynder, når billetten købes". De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren, der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier og klovnen, der laver sjov med folk, når de kommer ind - alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.

Cirkus Baldoni glæder sig til, at byde velkommen til sæson nummer 17.

Her en oversigt over byer og forestilinnger:

Sildestrup Strand fredag 19. juli klokken 17, Sakskøbing lørdag 20. juli klokken 15, Nysted tirsdag 23. juli klokken 17, Bøtø onsdag 24. juli, torsdag 25. juli og fredag 26. juli, alle dage klokken 17, Nr. Alslev lørdag 27. juli klokken 15 og Nykøbing søndag 28. juli kl 15.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk, på ebillet.dk, på tlf. 2086 6010 eller på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.


Vind billetter!

I samarbejde med Cirkus Baldoni vi billetter på højkant i en læserkonkurrence, nærmere betegnet en 1. præmie 4 x billetter til 1. plads, (værdi kr. 230 pr. billet) samt et billede med vinderen og løven Leonardo og herudover 8 x 2 billetter til 2. plads (værdi 200 pr. billet).

For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet:

Hvor mange byer i Guldborgsund besøger Cirkus Baldoni?

Mail dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - sidste frist er mandag 15. juli klokken 10.

 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce