cookie-og-privatlivspolitik
Blandt de gode åbningstilbud er blandt andet skoletasker med 20 procent rabat.
Blandt de gode åbningstilbud er blandt andet skoletasker med 20 procent rabat.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Ny familie-butik

Torsdag 28. marts åbner Katrine Koch den nye Bog & Idé og Legekæden i Nykøbing.
25. marts 2019 kl. 09:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Der er blevet trykket mange næser flade mod vinduerne i den gamle BR-forretning på Torvet i Nykøbing i den seneste måneds tid. For noget nyt og spændende har været under opsejling.

Torsdag 28. marts åbner Katrine Koch sin nye forretning bestående af en halvdel med Bog & Idé og en halvdel med Legekæden. Det er hendes forretning i Sakskøbing, der er rykket til de nye lokaler.

- Jeg har efterhånden lidt ondt i armene af at slæbe, så det er dejligt at vi nu kan se en ende på flytningen. Jeg er meget tilfreds med, hvordan varerne tager sig ud her i den nye butik, hvor jeg har prioriteret meget gulvplads, så kunderne nemt kan komme rundt med barnevogne, rollatorer med mere. Alle er velkomne her - det er en forretning for hele familien, smiler Katrine Koch.

Sammen med personalet fra Sakskøbing-butikken glæder hun sig meget til at åbne, og det gøres selvfølgelig med gode åbningstilbud, som kan ses i annoncen her i Ugeavisen.

- Vi kører blandt andet 20 procent rabat på skoletasker. Nu er det jo snart april, hvor de nye skolebørn skal i skole for første gang. Kom ind og se vores store udvalg. Vi råder og vejleder gerne, så man får den rigtige størrelse, der passer til barnet. Fredag mellem klokken 15 til 17 får vi besøg af en repræsentant fra Jeva, som også gerne fortæller om mulighederne, tilføjer hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce