cookie-og-privatlivspolitik
På dette animerede computerfoto kan man se hvordan kiosken og bageriudsalget kommer til at tage sig ud, når arbejdet er afsluttet.
På dette animerede computerfoto kan man se hvordan kiosken og bageriudsalget kommer til at tage sig ud, når arbejdet er afsluttet.
Foto: Modelfoto/Coop

Ugeavisen

Ny kiosk og nyt bageriudsalg

Lokale håndværkere er i fuld gang med en ombygning i Kvicklys forhal.
06. marts 2019 kl. 08:53 Af Manfred Sørensen

Annonce

Træder man i disse dage ind i den store forhal i Kvickly ved Højbroen vil man ikke kunne undgå at se, at håndværkere er rykket ind og her i gang med en større ombygning.

Det drejer sig om hele området med kiosk og bageriudsalg, der skal have en overhaling og kraftig modernisering.

- Ligesom i landets øvrige Kvickly skal vi have vores koncept Brødcooperativet implementeret som afløsning for det hidtidige bageriudsalg og i samme omgang tager vi så kiosken med, fortæller Kvicklys varehuschef, Per Kristiansen, der så sammen med de øvrige ansatte og ikke mindst kunderne kan se frem til blandt andet nyt og lækkert interiør.


Færdig 11. marts

- Der er tale om den mest omfattende og tungeste modernisering i Kvickly-kæden, og vi håber at kunderne bærer over med, at de sviner lidt. Men det skal jo som bekendt være skidt inden det så bliver godt, lyder det fra Per Kristiansen, der forventer, at det færdige resultat kan præsenteres og tages i brug mandag 11. marts.

Det er de lokale håndværkere, tømrerfirma Eigil Frederiksen, Aktiv El og Rex Køleinventar, der står for arbejdet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce