cookie-og-privatlivspolitik
Den unge Astrid føder i 1926 sønnen Lasse. Senere kommer datteren Karin til.
Den unge Astrid føder i 1926 sønnen Lasse. Senere kommer datteren Karin til.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Premiere på film om "Pippis mor"

Torsdag er det atter premieredag i Nordisk Film Biografer Nykøbing. Denne dag er der tre nye film på plakaten.
30. januar 2019 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Når det er koldt, mørkt og vådt udenfor - hvad er så bedre end at smutte en tur i biografen på Slotsbryggen, se en god film og hygge sig med slik og popcorn?

På torsdag er det premieredag for tre film.

Filmen Unge Astrid er historien om, hvordan den berømte, svenske forfatter Astrid Lindgren voksede op og blev en verdensberømt kunstner og personlighed. Filmen er instrueret er Pernille Fischer Christensen, der stod bag film som En Soap, En Familie og En Du Elsker.

I hovedrollen ses Alba August som Lindgren, mens Trine Dyrholm og Björn Gustafsson indtræder i andre vigtige roller.

Den anden premierefilm er Vice - et biografisk drama med Amy Adams og Sam Rockwell om den tidligere vicepræsident Dick Cheney spillet af Christian Bale.

Filmen handler om Dick Cheney, den tidligere vicepræsident for George W. Bush, der satte nye standarder for, hvordan rollen som VP kunne bruges i Amerika. publikum får historien om, hvordan han forandrede landet og rollen på måder, som vi stadig mærker følgerne af i dag.

Filmen har høstet ros over hele verden og det skyldes i særdeleshed Christian Bale, der i en næste ukendelig forandring nåede en vægt på 96 kg. for at spille rollen. Det har indtil videre givet ham en Golden Globe, samt en nominering til det kommende Oscar show.

Og så er dragerne fra Berk i den længeventede animationsfilm Sådan træner du din drage 3

Hikke er ved at have opbygget sin drømmeø, hvor drager og vikinger lever side om side, men noget andet har fanget dragen Tandløs' interesse, nemlig en pige-drage. Men da en ond dragejæger dukker op er freden truet...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce