cookie-og-privatlivspolitik
I Skoringen kan Jan Schwaner se tilbage på en succesfuld kampagne.
I Skoringen kan Jan Schwaner se tilbage på en succesfuld kampagne.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Støttekroner samlet ind

99 solgte par sko og støvler har placeret Skoringen, Jernbanegade i Nykøbing, i top tre blandt kædens butikker, der har samlet penge ind til Støt Brysterne.
12. februar 2019 kl. 07:23 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Med ønsket om at støtte op om gode formål, der gør en forskel for mange, tog Skoringen i Nykøbing F. tilbage i efteråret, sammen med resten af kæden, initiativ til en længerevarende støttekampagne.

På seks udvalgte sko og støvler, besluttede kæden at donere 30 kroner for hvert solgt par i forbindelse med den officielle "Støt Brysterne kampagneuge".

Men indsamlingen stoppede ikke efter den officielle støtteuge, for kæden valgte at fortsætte kampagnen indtil nytår og dermed samle endnu flere penge ind.

I Skoringen på Jernbanegade i Nykøbing F. kan den lokale skohandler, Jan Schwaner, kigge tilbage på en succesfuld støttekampagne, som både personale og kunderne bakkede fuldt ud op om.

- Vores kunder har været virkelig gode til at bakke op om vores initiativ. Vi har udelukkende fået positive tilkendegivelser, og det fortæller mig noget om, at det her er et emne, der berører rigtig mange. Så det giver jo bare endnu mere mening at bakke op om, og vi er meget taknemmelige over at kunne bidrage til det vigtige formål, fortæller han.


Samlede 2.970 kroner ind

I Jan Schwaners butik nåede salget af støttemodeller op på 99 par, hvilket udgør en donation på 2.970 kroner, som indgår i skokædens samlede donationsbeløb til Støt Brysterne.

Det flotte salg placerer samtidig butikken på en andenplads over bedst sælgende butikker i kæden.

På landsplan nåede det samlede salg i alle Skoringens 110 butikker i perioden 5.200 par.

Lagt sammen med salget af støttearmbånd i udvalgte butikker, bliver det samlede donationsbeløb til Støt Brysterne på 216.160 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce