cookie-og-privatlivspolitik
Turneringen har især de sidste par år haft vokseværk, og i år er på ingen måde nogen undtagelse.
Turneringen har især de sidste par år haft vokseværk, og i år er på ingen måde nogen undtagelse.
Foto: Arkiv

Ugeavisen

Verdenseliten er klar

15. og 16. marts er Brydeklubben Thor værter for "Thor-Masters" med 140 brydere fra godt 18 nationer. Arrangementet bruges også som træningslejr til EM og VM.
12. marts 2019 kl. 08:39 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Når Brydeklubben Thor 15. og 16. marts slår dørene op til den 17. udgave af den store internationale turnering "Thor-Masters" i Nykøbing Falster hallerne, er det samtidig det hidtil største og stærkeste besatte internationale stævne nogensinde i Danmark, når man lige ser bort fra 2009, hvor Danmark var værter for VM i brydning i Herning.

Turneringen har især de sidste par år haft vokseværk, og i år er på ingen måde nogen undtagelse, og hele 140 brydere fra 18 nationer, som primært er landshold,  er klar i Nykøbing Falster hallerne, hvor flere medaljetagere fra OL, EM og VM  er med i startfeltet ved Thor-Masters.

De mange nationer, der deltager ved Thor-Masters, bruger turneringen som forberedelse til EM i april irumænske Bukarest, samt til efterårets VM i Kazakhstan.

Brydeklubben Thor er nemlig udover at være værter også værter for en stor international træningslejr i Nykøbing Falster Hallerne, umiddelbart efter Thor-Masters.

To brydere fra Brydeklubben Thor er til start, og det er to store juniortalenter Nikolai Mohammadi i 55 kg, og Lukas Høier Jensen i 77 kg. De stiller sammen med Oliver Krüger fra Thrott Åbyhøj op for det Nationale Kraft Center, der til dagligt har til huse i Nykøbing Falster. Derudover stiller det danske landshold op med følgende brydere: Mikkel Lassen i 60 kg fra Heros Frederiksværk, Kasper Ravn 63 kg fra Thrott Åbyhøj, samt Fredrik Bjerrehuus 67 kg, Rajbek Bisultanov 82 kg og Turpal Bisultanov i 87 kg, alle tre fra Herning Brydeklub.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce