cookie-og-privatlivspolitik
Tag med til folkefest, når Grøn karavanen rykker ud. Ugeavisen udlodder traditionen tro billetter.
Tag med til folkefest, når Grøn karavanen rykker ud. Ugeavisen udlodder traditionen tro billetter.
Foto: Arkiv

Ugeavisen

Vi er i grønt humør - og udlodder ...

... selvfølgelig igen i år billetter til Grøn i Næstved 27. juli. Der er 5 x 2 billetter på højkant.
04. juli 2019 kl. 08:35 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I 1982 forærede Tuborg en gratis koncert til Dyrehavsbakken i anledning af forlystelsesparkens 400 års fødselsdag. Året efter blev "gaven", nu under navnet Grøn Koncert, sendt på landevejen med et andet formål end bare at være en koncert.

Fra da af handlede Grøn Koncert om Mennesker med Muskelsvind, og overskuddet skulle derfor gå til Muskelsvindfonden, som også i praksis håndterede koncerterne. Det nye, helt ukendte koncept med gratis koncerter, mange frivillige og det velgørende formål blev fra starten en stor succes. I dag er Grøn Koncert en elsket tradition i Danmark, både hos musikere, publikum og dem det hele drejer sig om: Mennesker med handicap. Igen i år er arrangørerne klar med et stjernebesat hold af danske kunstnere, der rejser rundt for at holde "grønne" fester rundt omkring i landet. Lørdag 27. juli kommer karavanen til Næstved, og Ugeavisen er klar med 5 x 2 billetter i en læserkonkurrence.


Dem kan du opleve

Når Dizzy Mizz Lizzy til sommer træder ind på scenen til Grøn 2019, kommer de for at blæse publikum bagover. Bandet lover masser af hits og fuld smadder i deres første Grøn-optræden nogensinde, hvor de bestemt ikke har tænkt sig at blegne i forhold til resten af plakaten. Martin Hedegaard og Saveus overraskede alt og alle i 2015 med førstesinglen "LevitateMe", der strøg direkte ind på hitlisternes førstepladser. Siden har Saveus spillet Danmark tyndt, og i 2018 udkom debutpladen "Neuro", der blev taget godt imod af anmelderne. 

Grøn inviterer til fællessang på tværs af generationer, når tre af Danmarks mest erfarne pop og rock-ikoner for første gang samles på den grønne karavane. Sammen og hver for sig er de unikke - Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. De tre drenge fra Scarlet Pleasure har siden debutalbummet ´Youth Is Wasted on the Young´ sat fut under festen med deres smittende popmusik, og i 2019 lægger de igen vejen forbi Grøn. Oliver Kesi har siden 2011 sat sit tydelige præg på dansk hip-hop og grime under navnet Kesi. Til sommer tager han sin hårdtslående hip-hop fra hjertet af Nørrebro med til Grøn.

Med Carpark North på plakaten er den danske sommer sikret lige dele kant, nerve og sammenhold. I år er det 20 år siden at bandet med deres kombination af power og følelser satte sig igennem i det danske musiklandskab. Når Kato lægger vejen forbi Grøn i år, bliver det tredje gang, at en af dansk musiks bedst sælgende og mest erfarne DJ´s sætter pulsen på den danske sommer. Det er lang tid siden, en af Danmarks størstepop-grupperhar været samlet på scenen. Derfor bliver det også noget helt særligt, når Alphabeat efter fem års stilhedmed både nyt materiale.


Konkurrence

For at deltage i lodtrækningen om 5 x 2 billetter til Grøn Koncert i Næstved 27. juli, skal du blot svare på, hvilken organisation overskuddet fra koncertturneen går til? Send dit svar på mail til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - mærk mailen "Grøn". Vi skal have dit svar senest onsdag 10. juli. Vinderne får herefter direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce