cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Margit Olsen

Underholdning

Diskotek og bar lukker og slukker
05. juli 2012 kl. 16:53 Af Birgitte Grønning (bg@folketidende.dk)

Annonce

Diskotek “Ballroom, Barfly og Arena” er lukket. Kulturkompagniet ApS, som drev de tre steder, har stoppet driften af sin virksomhed på Brovejen i Nykøbing. Der er ingen penge til flere lokale kreditorer.

Musikken er igen slukket på Brovejen 8. Forpagteren af diskotek “Ballroom, Barfly og Arena”, Kim Scheuermann, har opgivet at drive virksomheden videre, melder han via sin advokat.
I et brev til kreditorer, der har penge til gode hos Kulturkompagniet ApS, som selskabet bag hedder, skriver advokat Palle Haargaard, at selskabets ledelse har rettet henvendelse til ham, fordi selskabet har stoppet driften af den forpagtede virksomhed Brovejen 8 i Nykøbing på grund af driftsunderskud.
- Det har siden åbningen ikke været muligt at drive virksomheden med overskud, idet den budgetterede omsætning ikke er nået, konkluderer advokaten i brevet, der har flere lokale virksomheder på kreditorlisten.

Kulturkompagniet ApS skylder blandt andre penge til Bolighuset, Gulvlægning ApS, MP Alarm og Låseservice og Folketidende.
Derudover skyldes større beløb til blandt andre SKAT, Carlsberg, Scheuermann Invest Aps og Susan Scheuermann.

Driften er standset, forpagtningen leveret tilbage og personalet er opsagt pr. 2. juni.
Den 8. juni kunne man ellers læse på Ballroom, Barfly og Arenas Facebook-side, at man takkede for en forrygende forårssæson og glæde sig til et gensyn i august.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce