cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Evers Poulsen og Astrid Krag ved TV2's pressemøde om de nye "Vild med dans"-deltagere.
Foto: Mogens Flindt

Underholdning

I rumbaens og sambaens tegn

VILD MED DANS: Udfordringen bliver at gå fra suppe-steg-og-is-dans til de svære rytmer.
10. oktober 2014 kl. 08:28 Af Oliver Jensen

De har danset alt fra en cha-cha-cha og en vals til quickstep og pasodoble, og i aften gælder det så de sensuelle latinamerikanske danse med nærkontakt.

Tidligere på ugen fik Folketidende.dk en lille statusrapport fra vores lokale dansedrenge, der stadig er med i kampen om at vinde "Vild med dans".


Thomas Evers Poulsen: Bare det ligner en samba

- Det ligner ikke en samba endnu. Men med meget træning, så håber jeg, at vi er der, lød det fra Thomas Evers Poulsen først på ugen.

Sammen med dansepartneren, folketingspolitikeren Astrid Krag, skal han fyre den glade og festlige samba af på dansegulvet.

- Astrid har været til mange halballer og forsamlingshuse-arrangementer i Vejle, så hun har det naturlige "bounce" i benene til netop den dans. Nu er udfordringen så at gå fra "suppe-steg-og-is-dans" til de svære sambarytmer, forklarede den 36-årige danser, der er opvokset i Bangsebro og Nørre Ørslev.

Annonce

Træningstidspunkterne har været skæve, fordi Astrid Krag ved siden af dansen har sit folketingsjob at se til. Så mandag tog Thomas Evers Poulsen et smut i Esbjerg, og tirsdag aften trænede parret i København.


Michael Olesen: Til vores held

Sidste fredag så dansedeltagelsen for Michael Olesen og skuespilleren Line Kruse usikker ud, da hun under torsdagens træning pådrog sig en forstrækning i den store mavemuskel og forstuvede to ribben.

- Line er meget træt, og kroppen suger meget energi til sig for at restituere. Så hun er meget øm i kroppen, forklarede Michael Olesen, da Folketidende.dk talte med tidligere på ugen.

Parret skal ud i en rumba, der er en dans med relativt langsomme rytme- og hoftebevægelser. Det er nu meget heldigt for parret, fortæller den lokale danser.

- Det er til vores held. Det ville være rigtig svært, hvis vi skulle give den fuld skrald og energi, som vi eksempelvis gjorde i vores quickstep for to fredage siden.

Annonce

Michael Olesen forklarer, at parret fokuserer på de små succeser, så han og Line Kruse på trods af skaden alligevel kan nå gennem ugen.

- Sidste uge var vild, rigtig vild, fordi jeg ikke vidste, hvordan Line havde det. Men vi klarede det og gik videre, og jeg kunne næsten ikke have skrevet eventyret bedre selv, tilføjer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE