cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jan Knudsen

Vejr

Varmen moser sig frem: Omkring 25 grader hele ugen

Det begynder vådt, men slutter godt.
07. juli 2014 kl. 05:22 Af Ritzau (online-helpdesk@folketidende.dk)

Annonce

Den kommende uges vejr byder først på kraftige regnbyger, men når varmen så får fat, holder det lune vejr ved, og solen tager over, lyder vejrprognosen fra DMI.

Mandag begynder med regnbyger fra vest, og der kommer torden i både Jylland og på Fyn, men i løbet af dagen klarer det op i de vestlige egne, og regnen bevæger sig mod Sjælland.

Landsdelenes temperaturer er mandag vidt forskellige, da en koldfront kortvarigt forsøger at presse den varme luft væk. Mod vest bliver det ikke varmere end 17-20 grader, mens sjællænderne får omkring 25 grader. På Bornholm vil termometeret vise op til 28 grader.

- Tirsdag moser varmen sig tilbage igen og trænger det koldere vejr retur, siger vagtchef Michael Skelbæk fra DMI og tilføjer, at det bliver omkring 25 grader i Jylland, mens sjællænderne får det lidt varmere.

Der er dog stadig risiko for regn- og tordenbyger tirsdag, men det er usikkert, hvor bygerne falder. DMI forventer, at især den sydvestlige del af Danmark må finde paraply og gummistøvler frem. Her kan der nemlig lokalt falde kraftige byger, men der er ikke tale om skybrud, understreger DMI.

Onsdag er det slut med regnen, og sommervejret får lov til at hænge ved. Der bliver plads til en del sol, og temperaturerne ligger mellem 22 og 27 grader.

Det varme vejr fortsætter ugen ud, men der kan dog falde enkelte eftermiddagsbyger lørdag og søndag, fortæller DMI.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

AF: JOHN WENNERWALD

Hanelefanten lusker væk 01. september 2019 kl. 20.13

Annonce