cookie-og-privatlivspolitik
Moderne bolsjefremstilling på Bornholm.
Moderne bolsjefremstilling på Bornholm.
Foto: Jørgen Lind

WeekendTid

Bornholmsk madfestival

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.




02. maj 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

Bornholm udbygger sin position som Danmarks kulinariske smørhul med "autentiske" råvarer fra fisk og øl til bolsjer og lakrids.

Sidste sommer forsøgte solskinsøen sig med at arrangere Bornholms Madfestival, og succesen gentages i år. Madproducenter på alle niveauer åbner op for publikum i dagene 23.-27. juni.

"Det efterhånden traditionelle kokketræf Sol over Gudhjem, som i år afvikles 22. juni, er gourmet i allerhøjeste potens, mens madfestivalen handler om at brede madoplevelser på Bornholm ud", siger Elisabeth Falk fra Bornholms Landbrug og Fødevarer.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce