cookie-og-privatlivspolitik

WeekendTid

Københavnerture med gys og sex

Oplevelsestip fra Folketidendes rejseskribent.
13. januar 2020 kl. 06:00 Af Jørgen LInd

Annonce

Copenhagen Weirdwalks er et foretagende, der arrangerer kulturhistoriske byvandringer i hovedstadens centrum, hvor deltagerne kommer til at stifte bekendtskab med steder, historiske begivenheder og personer af spøjs karakter.

Repertoiret skifter lidt. I denne tid kan man for eksempel gå med på den guidede tur "Blod, bødler og bordeller", som er Københavns pendant til Londons Jack the Ripper Tour, dog uden indlagt galning med en stor kniv. Turen beretter om nogle af de vildeste forbrydelser og skumleste typer, der huserede i byens dystre afkroge i fordums tid.

Turen "Sex, synd og skandaler" handler om sødmefuld kærlighed, hemmelige stævnemøder og mindre pæne og sårbare affærer blandt københavnerne. Vi skal blandt andet. høre om salsnymfer (som stod øverst i skøgernes sociale hierarki), samlejevidner, kongelige elskovsreder og overdådige bryllupper.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce