cookie-og-privatlivspolitik
Bogens forside.
Bogens forside.
Foto: Anders Knudsen

WeekendTid

Luftfotografier af kirker udgives i bogform

Folketidende-fotoserie af landsdelens kirker udkommer nu som bog.
01. december 2018 kl. 17:00 Af Lars Hovgaard

Annonce

Bog Henover sommeren bragte Folketidende en fotoserie af alle landsdelens kirke og deres nærmeste omgivelser. Det er så vidt vides den første komplette samling luftfotografier af kirkerne i Lolland-Falsters Stift. Nu udgives fotografierne i samarbejde med Lolland-Falsters Stift i bogform.

Fotografierne er taget af fotograf Anders Knudsen, og journalist Peter Foersom har forsynet billederne med korte beskrivelser. Biskop Marianne Gaarden indleder bogen med at fortælle om kirkernes historie, og teologisk konsulent Karen Marie Sø Leth-Nissen bidrager med en inspirerende beretning om de mange aktiviteter, der er i landsdelens folkekirker i vore dage.

Bogen "Folkekirkerne på Lolland-Falster - set fra luften" præsenteres ved en reception, hvor alle er velkomne. Det sker fredag 30. november klokken 13-15 i Errindlev Kirke. Alle menighedsrådsmedlemmer og provstiudvalgsmedlemmer får et eksemplar af bogen.

For alle andre er det muligt på dagen at købe et eksemplar af bogen. Prisen er 149 kroner, som betales med Mobilepay. Der vil ikke være mulighed for at betale med kontanter. Bogen kan fra mandag 3. december købes på Folketidendes kontorer i Nykøbing, Maribo og Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce