Annonce
Sport

Jessen foran kontraktudløb: - Jeg elsker at være i NFC

Nicolaj Jessen (th) kan være i gang med sine sidste kampe for Nykøbing FC. Kontrakten med klubben udløber til sommer og er endnu ikke forlænget. Arkivfoto: Ingrid Riis
Rødby-drengen Nicolaj Jessen har ikke nogen plan B, hvis det ender med et stop i Nykøbing FC.

NYKØBING:  En af de mange spillere i Nykøbing FC, der står foran et kontraktudløb til sommer er Nicolaj Jessen, der kom tilbage til klubben for snart halvandet år siden efter et tumultarisk ophold i FC Roskilde, hvor han til sidst var helt ude i kulden.

Dengang spillede Jessen, der har fået sin fodboldopdragelse i Rødby, sig tilbage i varmen hos manager Claus Jensen, men hvad, der nu skal ske om blot halvanden måned, er uvist.

- Det et godt spørgsmål. Det er jo nok manageren, der kan give svar på det spørgsmål. Jeg har ikke snakket med nogen overhovedet, så jeg tager det helt stille og roligt. På et tidspunkt så kommer han vel og siger plus eller minus. Det er det eneste, jeg kan forholde mig til. Lige nu er der ikke er noget på bordet, siger kantspilleren. der ikke lægger skjul på, at han meget gerne fortsætter karrieren i Nykøbing FC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil spille lige så lang tid som Lars Pleidrup, griner Nikolaj Jessen, der bliver 30 år næste gang, men ambitionerne går fortsat i retning af at udvikle landsdelens førende fodboldhold.

- Med hånden på hjertet, så kan jeg sige, at jeg ikke kan se mig selv i nogen anden 1. divisionsklub. Jeg kommer hernede fra og elsker at være i NFC, hvor jeg kender alle, og alle kender mig. De ved, hvilken person jeg er, siger Nikolaj Jessen, der dog er åben for tilbud også fra udlandet, som før har været en ambition.

Aldrig Næstved

- Den dør står stadig lidt på klem, men hvis der ikke kommer noget, så er det bare det. Jeg har ikke lagt nogen plan B, så det kan ende med et karrierestop, hvis ikke der dukker noget op, siger Nicolaj Jessen, der uanset hvad ikke siger ja til en enkelt bestemt klub lidt længere nordpå, der spiller i grønt.

- Aldrig Næstved. Jeg har sagt nej tre gange til Næstved i min karriere, og de ville også få et nej nummer fire, lyder det fra Nicolaj Jessen om rivalerne, der lige nu er meget tæt på en tilbagevenden til 1. division.

Manden med svaret på spørgsmålet omkring Jessen - manager Claus Jensen - ønsker endnu ikke at svare.

- Vi er i gang med eller skal til at tale med alle de spillere, der har kontraktudløb, lyder det fåmælte svar fra Claus Jensen, der dog allerede har forlænget med Mathias Gehrt, Emeka Nnamani og Lars Pleidrup.

Hvis ikke Nicolaj Jessen og manager Claus Jensen bliver enige om en kontraktforlængelse, så kan kampen i aften mod AC Horsens blive den næstsidste i NFC-trøjen for Nicolaj Jessen i Lollands Bank Park, og der findes næppe en stærkere modstander i 1. division lige nu end "den gule fare" fra det østjyske.

Gæsterne har sat kursen mod Superligaen efter et forrygende forår og har endnu ikke tabt i oprykningsspillet. Hvilket har sendt dem op på en aktuel førsteplads med tre spillerunder tilbage.

Nicolaj Jessen er da også overbevist om, at NFC til tider vil blive sat under maksimalt pres.

- De har rigtig meget at spille for, men vi synes altid, det er sjovt at drille de andre, og på hjemmebane føler vi os noget bedre til rette på vores gode bane, så måske kan vi lave en overraskelse. Men det er nogle store gutter med ekstrem fysik, som vi skal forsøge at holde fra at score. Kan vi det, så får vi også vores momenter i kampen. Det så vi senest derovre, lyder det fra kantspilleren, der også var med, da Nykøbing FC tabte 2-3 i Horsens for bare tre uger siden.

Nykøbing FC er tvunget til at møblere en del om på mandskabet i forhold til det hold, som tabte 1-5 i Fredericia Store Bededag. Således er både Andreas Holm, Jacob Egeris og Valon Ljuti ude med karantæne, og det ser ud til at give plads i startopstillingen til Kasper Jensen, Elias Gärtig og Victor Christansson.

Der er kampstart kl. 18:30 i Lollands Bank Park.

  • NFC
    Nicolaj Jessen (th) kan være i gang med sine sidste kampe for Nykøbing FC. Kontrakten med klubben udløber til sommer og er endnu ikke forlænget. Arkivfoto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet