I weekenden åbner fødevarefestivalen Copenhagen Cooking i København. fødevarer, vin og drikkevarer. Og Lolland-Falster er godt repræsenteret.
Copenhagen Cooking, der i år finder sted for niende gang, byder i år på i alt 150 arrangementer med gastronomien i fokus.
Copenhagen Cooking foregår i den Sorte Diamant ved Det Kongelige Bibliotek. Fra Lolland Falster bliver der mulighed for at kigge og smage på kirsebærvin fra Frederiksdal, oste fra Knuthenlund, gedepølser og chutney fra Joan Thorlin. Ligesom der er muligt at møde folk fra Højbakke Vingaard, Majbøllegaard, Pæreskuden Fejø og Embassy og Lolland-Falster.
I år foregår der også arrangementer uden for København i forbindelse med Copenhagen Cooking. I år har man valgt et nyt tema til festivalen. ”Københavns baghave” og baghaven er blandt andet Oreby Mølle på Nordfalster. Det økologiske høstmarked på Knuthenlund kommer ind i arrangementer kaldet ”Native Cooking Award og Native Cooking Food Fair”.