Annonce
Guldborgsund

Havnefest trækker mange til

Der var i den grad dømt hygge på Hesnæs Havn, da den første af tre dage med mad og musik gik i gang torsdag eftermiddag. Mange lagde vejen forbi. Foto: Ingrid Riis

Første havnedag i Hesnæs trak et stort publikum til.

HESNÆS De tre dage i Hesnæs med mad og musik fra Timm Vladimirs Køkken og Food begyndte i går, torsdag, og den trak rigtig mange mennesker til.

Langs diget ved stranden og på de grønne områder ved havnen holdt bilerne tæt, og masser af mennesker gik rundt i det lille fiskerleje.

Mange lagde vejen forbi garnhuset, hvor der var indrettet en bar.

Her kunne man købe både cocktails, øl og hotdogs til at nyde på stensætningen, der hedder Byens Spisebord, overfor.

- Folk stod faktisk i kø, da vi skulle åbne, og alle var glade. Alt har været meget positivt, siger Mia Obbekjær, der torsdag eftermiddag stod i baren i det gamle garnhus.

Børnene fik udleveret fiskenet, så de kunne fange krabber og rejer i det inderste af havnen. Foto: Ingrid Riis

Masser af børn

Mange af havnegæsterne var børnefamilier, og der var derfor også aktiviteter for de yngste i familierne.

De fik udleveret fiskenet, så de kunne fiske krabber og rejer inderst i havnen, og der var rift om nettene.

- Vi havde slet ikke regnet med, at der kom så mange børn. Der har i hvert fald været 50, og vi havde ikke grej nok, fortæller Nadia Henckel, der sammen med en kollega fra Timm Vladimirs Køkken stod for fiskeriet i havnen.

Andre af børnene foretrak at løbe rundt, mens de trak farvestrålende drager efter sig.

Aktiviteterne for børn fortsætter i øvrigt i dag, fredag, og i morgen, lørdag, oplyste Nadia Henckel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Middage i telt

Ved havnebaren er der sat to telte op på kajen, og det er her, at betalende gæster i dag og i morgen kan spise middage ved langborde.

Til begge middage vil der blive serveret fire retter, og de vil blive kreeret af to af de meget kendte danske kokke.

I aften er det Christoffer Brink, der er køkkenchef på traktørstedet Pomle Nakke, som står for fredagsmenuen.

For lørdagens menu er gæstekokken Andreas Møller, der er tidligere souschef på Alchemist i København.

Langbordsmiddagene, som der er udsolgt til, begynder begge aftener klokken 18 på havnen.

  • Der var i den grad dømt hygge på Hesnæs Havn, da den første af tre dage med mad og musik gik i gang torsdag eftermiddag. Mange lagde vejen forbi. Foto: Ingrid Riis
  • Børnene fik udleveret fiskenet, så de kunne fange krabber og rejer i det inderste af havnen. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Dølle

Kondomer, bolcher og slikkepinde i lange baner

Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

Annonce
Annonce
Lolland

Milliondyrt vartegn: Nu er vinderne fundet

Dølle

Kondomer, bolcher og slikkepinde i lange baner

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker i morgen

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Dølle

Så er vi i gang: Gobs fyrede op under festen i Markedsteltet

112

Uvenner ude på marken: Fik slag i hovedet

Dølle

Harske Hubbi går efter Dølle-rekord

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Indland

86.000 danskere er afhængige

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Maribo

Var selv med til at lukke dem: Nu var han med til åbningen af en ny

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Guldborgsund

En kongelig propel er landet på Dølle

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes