cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Sierant vil ligesom forgængere bag disken i Munkstuen, Mimi Olsen, også byde "Blues i en jazztid" i weekenden, når Maribo Jazz festival for alvor begynder.
Rasmus Sierant vil ligesom forgængere bag disken i Munkstuen, Mimi Olsen, også byde "Blues i en jazztid" i weekenden, når Maribo Jazz festival for alvor begynder.
Foto: Torben Larsen

Lollands-Posten

Blues og gris midt i jazzen

De nye ejere af Munkstuen fastholder traditionen med "Blues i en jazztid". Derfor er tre hold rutinerede blues-musikere hyret til at underholde fredag og lørdag.
17. juli 2018 kl. 09:50 Af , Henrik Ekberg

Annonce

Line Dalsgaard Nielsen og Rasmus Sierant har også grillet pattegris på menuen lørdag eftermiddag, ligesom deres forgænger ved roret i Munkstuen, Mimi Olsen.

Fredag er der musik fra klokken 22, hvor Copenhagen Blues Band er på scenen. Det er et band, hvor et par af musikerne første gang spillede blues sammen for første gang i 1980. Den aktuelle kvartet blev samlet i 2012. de leverer både egne numre og covernumre inspireret af blandt andet Allman Bros. Band, Robert Cray og Little Feat.

Lørdag fra klokken 15, hvor der også kan købes grillet pattegris og fadøl går Lea Thorlann & The Spicy Gang på scenen og byder på egne sange sam blues klassikere: - Med rødderne dybt rodfæstet i den melodramatiske, amerikanske muld, guider de publikujm gennem et landskab præget af charme, mangfoldighed og rytme, lover Munkstuen.

Og lørdag aften fra klokken 22 kan man opleve en af den danske blues-scenes "grand old men" Ken Lending med band. Han startede sit første blues band i 1970 og har med Ken Lending Blues Band udgivet 10 plader. Internationalt har han også medvirket på utallige plader og han havde over en lang periode en international karriere i samarbejde med sangere Champion Jack Dupree.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce