cookie-og-privatlivspolitik
Malene Bøgvind og butikschef Martin Jørgensen fra Imerco Home ses her med nogle af de spændende ting fra den nye Home-version.
Malene Bøgvind og butikschef Martin Jørgensen fra Imerco Home ses her med nogle af de spændende ting fra den nye Home-version.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen

Bliver nu Imerco Home

Der kommer mere boligtilbehør på hylderne, når Imerco bliver til Imerco Home - blandt andet småmøbler, plakater og tekstiler. Glæd dig også til gode åbningstilbud.
28. august 2018 kl. 10:45 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Imerco i Nykøbing skifter 30. august navn til Imerco Home og får meget mere boligtilbehør på hylderne.

Imerco Home inspirerer til nye muligheder, fornyelse, stemning og atmosfære i hele hjemmet.

Det er i Imerco Home, du finder det nyeste inden for boligtilbehør - blandt andet lækre småmøbler, moderne plakater og smukke tekstiler.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde vores kunder velkomne i butikken, der i forbindelse med åbningen vil have masser af gode tilbud og nye spændende varer, siger butikschef Martin Jørgensen.


Spændende sortiment

- Vi glæder os meget til at byde kunderne i Nykøbing velkomne i en butik, der leverer lige nøjagtig dét, de efterspørger. Nye spændende varer, der følger tidens trends og giver lyst til at friske boligen op med tidens farvenuancer, lækre småmøbler, moderne plakater og smukke tekstiler. De kan forvente velkendte og nye brands, lækker luksus og et inspirerende og udskifteligt sortiment inden for bolig, design og indretning, slutter han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce