cookie-og-privatlivspolitik
Mere end 30 forskellige stubharver bliver vist frem ved en demonstration i marken ved Gisselfeld Kloster.
Mere end 30 forskellige stubharver bliver vist frem ved en demonstration i marken ved Gisselfeld Kloster.

Landbrugsnyt

Stubharver testes i marken

VKST inviterer til demonstration af stubharver ved Gisselfeld Kloster.
04. september 2018 kl. 09:01 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Du kan komme forbi og se mere end 30 forskellige harver blive demonstreret, når VKST onsdag den 5. september inviterer til stubharve-demonstration.

Det foregår på Gisselfeld Kloster, hvor harver fra 12 førende fabrikater på det danske marked bliver demonstreret på marken. Det er både fjedretandsharver, tallerkenharver, stivtandsharver og grubbere.

Du får præsenteret og demonstreret både mindre og billigere stubharver til suppement på pløjede ejendomme og større bugserede stivtandsharver og gode pakvalser til store pløjefri ejendomme.

Inspektør Kim Lundby på Gisselfeld Kloster driver ca. 900 ha, fortrinsvis med pløjning. Landmændene deles ind i grupper sammen med en konsulent, som går fra felt til felt og ser harverne blive præsenteret og demonstreret.

Mens harverne arbejder i marken, kan du vurdere de forskellige fabrikater op imod hinanden. Der bliver hermed rig mulighed for at nærstudere harverne på det store demo-areal og få snak med harvefirmaerne, kolleger i branchen og konsulenter fra VKST Planteavl.

Arrangementet varer fra kl. 09.00-14.00. Det er gratis, og der vil blive serveret øl, vand og sandwich i løbet af formiddagen. Sted: Gisselfeld Kloster, Søtorupvej, 4960 Haslev (parkering ved Søtorupvej).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce