Aalborg Håndbold lider hæderligt CL-nederlag i Paris

Buster Juul og Aalborg Håndbold kunne ikke følge sejren over Veszprem i Champions League op med point ude mod Paris Saint-Germain lørdag. Foto: /ritzau/AP/Boglarka Bodnar/arkiv.

Aalborg Håndbold måtte slippe taget i Paris Saint-Germain, der sikkert hentede en CL-sejr hjemme i Paris.

Selv om Aalborg Håndbold var flot med i første halvleg, så lykkedes det ikke at få point med hjem fra Paris lørdag.

Her var det danske mesterhold på en særdeles svær udebane mod Paris Saint-Germain, som endte med at vinde opgøret 31-28, da Aalborg-spillerne blev trætte i anden halvleg.

Aalborg mødte op med en frisk sejr i bagagen, da nordjyderne i den seneste runde besejrede storholdet Veszprem med 29-26.

Dermed holdt Aalborg liv i drømmen om at gå videre fra gruppe B.

Efter det hæderlige nederlag ligger Aalborg stadig sidst med fire point og tre point op til den sjetteplads, der giver videre avancement.

Det første opgør i Aalborg endte med et nederlag på syv mål til det danske mandskab, som dengang virkede chanceløse.

Det lignede da også umiddelbart en skræmmende opgave mod Mikkel Hansen og co., men Aalborg var godt med i kampens første halvdel.

Buster Juul fik udlignet til 2-2 på et kontraløb, og Andreas Holst udlignede til 3-3 med et drøn.

Efter et kvarter var Aalborg stadig inde i opgøret og bagud 5-6, og mens PSG ikke havde turboen i bund, hang Aalborg godt med, og Andreas Holst udlignede til 7-7.

Efter 20 minutter kom gæsterne ligefrem foran for første gang i opgøret, da Martin Larsen scorede til 9-8, og det blev også 10-9, da PSG var en mand i undertal.

Med sit femte mål bragte Buster Juul Aalborg foran 11-10 fra fløjen, og PSG var generelt ikke oppe i det vanlige tempo.

En stærkt spillende Nikola Karabatic svang taktstokken i første halvleg, men i slutfasen sikrede hjemmeholdet sig en pauseføring på 16-14.

Den blev udbygget til 22-19 og 23-20, og Aalborg sled for at hænge på hen imod anden halvlegs første kvarter.

Sander Sagosen lyste op og øgede til 24-20, mens Henrik Møllgaard gjorde det til 25-20 fra stregen.

Buster Juul lavede syv mål før pausen, men 27 minutter inde i anden halvleg havde han endnu ikke scoret, da han så misbrugte et straffekast.

Mens trætheden meldte sig, øgede PSG stille og roligt og var foran 29-22 med otte minutter tilbage.

Fire mål på fire minutter og 26-30 var dog ikke nok for Aalborg til at skabe reel spænding, og klubben skal i stedet forsøge at hente de vigtige point i de sidste fire gruppekampe i turneringen.