Bayern et stort skridt tættere på München

Bayern München står med meget gode chancer for at avancere til semifinalerne i Champions League.

Onsdag vandt tyskerne udebanekampen i Marseille med 2-0, og dermed ligner det en overkommelig opgave at spille sig videre i turneringen på Allianz Arena på tirsdag i næste uge.

Mario Gómez grundlagde sejren, da den lange angriber umiddelbart før pausen modtog bolden i et dybdeløb og skød på mål uden betænkningstid.

Marseilles normale tredjekeeper Elinton Andrada - der spillede sin seneste førsteholdskamp i januar 2011 - fik ikke hænderne på Gomez' skud, og så stod der 1-0.

Arjen Robben øgede til 2-0 midtvejs i anden halvleg efter et perfekt sammenspil med Thomas Müller på højrekanten.

Franskmændene havde ellers flere gode chancer - især i kampens indledning - til at komme på måltavlen og skabe et helt anderledes udgangspunkt før returopgøret.

Mens holdene stadig følte hinanden an i de første minutter, tvang værternes Rod Fanni Bayern-keeper Manuel Neuer til en fremragende refleksredning på målstregen med et hovedstød. Bolden sprang bagefter hen til Loic Remy, der trykkede bolden i sidenettet.

Det var især på standardsituationerne, at værterne gjorde det godt og med lidt held, kunne franskmændene have rystet de tyske gæster.

Men efterhånden som Bayern kom foran 1-0 og 2-0 begyndte tyskerne at kontrollere det meste, mens de franske værter ikke havde kvaliteten til at sætte en sidste slutspurt ind.

Ekspertens hårde dom: Der er nul procents chance