Chiellini sørger for Juventus-sejr i Serie A-premiere

Juventus-stopperen Giorgio Chiellini (til højre) blev lidt uvant målscorer og blev lykønsket af angrebsstjernen Cristiano Ronaldo, som ikke kom på måltavlen trods adskillige forsøg. Foto: Alberto Lingria/Reuters

Den italienske Serie A blev indledt med en smal Juventus-sejr på 1-0 på udebane over Parma.

Juventus indledte lørdag aften titelforsvaret i Serie A med en kneben 1-0-sejr ude over Parma.

Cristiano Ronaldo havde masser af afslutninger, men det blev Giorgio Chiellini, der endte som helten for Juventus med kampens eneste mål.

Juventus-stopperen fik rettet en afslutning fra backen Alex Sandro af, så bolden havnede i nettet efter 21 minutter.

Ronaldo havde også bolden i nettet ti minutter før pausen, men målet blev annulleret efter et VAR-gennemsyn, der fandt frem til, at portugiseren var offside.

Generelt afsluttede Ronaldo flittigt, men angrebsstjernen fik ikke bolden ind over målstregen i ligapremieren.

Den tidligere FC København-angriber Andreas Cornelius sad på bænken i hele kampen for Parma.

Juventus-træner Maurizio Sarri, som blev ansat inden denne sæson, er ramt af lungebetændelse og kunne derfor ikke styre fodboldtropperne mod Parma.

Sarri kan heller ikke være med i den næste kamp, som er mod Napoli, hvor italieneren var træner i tre sæsoner frem til 2018 inden sit skifte til Chelsea.

Lørdagens sene kamp blev til gengæld en målrig affære, da Napoli på udebane tog en 4-3-sejr over Fiorentina, som ikke havde danske Jacob Rasmussen med i truppen.