Enligt Salah-mål sænker Brentford på Anfield

Mohamed Salah stod for kampens ene mål, da Liverpool vandt over Brentford. Foto: Darren Staples/Ritzau Scanpix
Liverpool tog sin sjette sejr i træk i Premier League, da danskerklubben Brentford på Anfield blev slået 1-0.

Liverpool har gang i en god stime i Premier League. Lørdag gik det ud over Brentford.

Danskerklubben blev sendt hjem fra Anfield med et nederlag på 0-1 i bagagen. Mohamed Salah stod for kampens ene mål kort inde i første halvleg.

Egypteren sørgede dermed for, at Liverpool nu har vundet seks kampe i træk i ligaen. Det har bragt holdet op på 62 point på femtepladsen med tre kampe tilbage i kalenderen.

Der er kun et enkelt point op til Manchester United på den Champions League-udløsende fjerdeplads, men det kan ændre sig søndag, hvor United møder West Ham. Derefter har United stadig en kamp i hånden i forhold til Liverpool.

Brentford ligger på niendepladsen med 50 point. Thomas Franks mandskab har efterhånden kun en snæver mulighed for at nå op på en af de pladser, der giver europæiske kampe i næste sæson.

Brighton har 55 point på syvendepladsen, der giver adgang til kvalifikationen til Conference League, men har spillet tre kampe færre end Brentford.

Liverpool dominerede tidligt i første halvleg lørdag og kom allerede foran efter 12 minutter. Efter et hjørnespark fastholdt Liverpool presset. Det endte med, at Fabinho sendte en bold ind i feltet, som Virgil van Dijk headede på tværs til Mohamed Salah, der kunne prikke den i mål.

Som pausen nærmede sig, kom Brentford bedre med, og kort inden turen i omklædningsrummet fik Bryan Mbeumo også sendt bolden i mål. Offsideflaget var dog løftet, allerede inden Brentford-spillerne nåede at juble.

I anden halvleg var kampen jævnbyrdig. Brentford var mere på bolden, men kæmpede med at komme til gode chancer foran mål.

Liverpool var en smule passiv, men kom længere frem på banen til sidst, hvor Brentford virkede til at miste pusten - og måske også håbet om point - en smule.

Mathias Jensen og Mathias "Zanka" Jørgensen startede inde for Brentford. Jensen blev skiftet ud cirka ti minutter før tid. I samme moment kom Mikkel Damsgaard på banen.