Everton forværrer Liverpool-trængsler med sejr over QPR

Everton vandt sikkert på hjemmebane over Queens Park Rangers og overhalede ærkerivalen Liverpool i ligaen.

Som om det ikke var hårdt nok at være Liverpool-fan i forvejen - ude af Champions League og langt fra toppen i Premier League.

Nu er Liverpool også bagud i forhold til den lokale ærkerival Everton i Premier League-tabellen.

I mandagens kamp - den sidste i 16. spillerunde - vandt Everton på hjemmebane med 3-1 over bundholdet Queens Park Rangers.

Dermed rykkede Everton op på 21 point, samme antal som Liverpool, men i kraft af en bedre målforskel avancerer Everton til 10.-pladsen og henviser Liverpool til placeringen som nummer 11.

Ross Barkley bragte hjemmeholdet foran efter godt en halv time, da han med sit første sæsonmål sendte bolden i nettet fra en position uden for straffesparksfeltet.

I minuttet inden pausen sørgede Kevin Mirallas for 2-0-scoringen efter et frispark.

Otte minutter efter pausen eliminerede Steven Naismith den sidste form for spænding med hovedstødstræfferen til 3-0.

Udeholdet havde dog heller ikke heldet med sig. Faktisk havde QPR flest forsøg i løbet af kampen og vandt også hjørnesparksstatistikken 8-1.

Men først 10 minutter før tid reducerede holdet til 1-3, da Bobby Zamora udnyttede en ripost fra Everton-keeper Tim Howard.

Nærmere kom QPR ikke, og dermed forpassede holdet chancen for at kravle over nedrykningsstregen i denne omgang.